Geef Pulseway een boost met de Cloud API

 Zaterdag 1 maart 2014

Met onze Cloud API kunt u al uw cloud-app/service-instanties monitoren en beheren.

Het instellen van Pulseway om te werken met uw werkcomputer, server of virtuele machine is vrij eenvoudig. Maar wat gebeurt er als u uw Pulseway-installatie een boost wilt geven en naar een hoger niveau wilt gaan?

Dat is waar de Pulseway API in beeld komt.

Met onze Cloud API kunt u al uw cloud-app/service-instanties monitoren en beheren. Met een paar regels code kunt u Pulseway-monitoring en beheer op afstand rechtstreeks in uw apps of services integreren.

Pulseway Cloud API-diagram

Wat is het voordeel van het gebruik van de Pulseway API? Nou ja, het komt op een paar dingen neer.

Allereerst kunt u uw applicatie-instances monitoren, beheren en controleren waar u ook bent, zonder dat u software hoeft te installeren. Door slechts een paar regels code te integreren, kunt u in uw apps of services dezelfde geweldige Pulseway-ervaring beleven die u kent en waar u van houdt.

Ten tweede kan de Cloud API veel robuuster zijn en u in staat stellen de juiste gegevens die u wilt en nodig heeft binnen handbereik te krijgen. Wilt u die belangrijke verkoopcijfers ontvangen, maar heeft u uw computer niet voor u? Met behulp van de API kunt u uw server zo instellen dat u de juiste gegevens krijgt die u nodig heeft, rechtstreeks op uw iOS-, Android- of Windows-apparaat. En u kunt niet alleen de informatie krijgen die u nodig heeft uit uw bewaakte applicaties, maar met de API kunt u ook meldingen verzenden en zelfs opdrachten definiëren die in de app moeten worden uitgevoerd wanneer deze worden geactiveerd.

Er zijn weinig beperkingen aan wat de Cloud API u kan bieden. Het is aan uw verbeelding waar u de combinatie van de API en Pulseway naartoe wilt brengen.

Hier is een kort video-overzicht van de Pulseway Cloud API:

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo