Pulseway wint de ‘Best In Mobile’-cloudoplossing tijdens de Cloud Awards 2020-21

 Vrijdag 29 januari 2021
Pulseway wint de beste mobiele cloudoplossing tijdens de Cloud Awards 2020-21

Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first monitoring en beheer op afstand, viert de benoeming tot Best in Mobile Cloud Solution tijdens de Cloud Awards 2020-21.

“Het is een bijzondere eer om erkend te worden omdat je dit jaar aan de top van innovatie en succes staat tijdens de internationale Cloud Awards,” zei Marius Mihalec, CEO en oprichter van Pulseway. "Het Mobile-first-ontwerp van Pulseway is geen bijzaak, maar een belangrijk onderdeel van ons productaanbod. Het is goed ingeburgerd en stabiel onder onze gebruikers."

Omdat Pulseway een mobile-first oplossing is, kunnen technici hun IT-omgeving overal monitoren, beheren en problemen oplossen. IT-technici hoeven niet aan hun bureau gebonden te zijn en kunnen hun taken zelfs onderweg uitvoeren. In dit tijdperk van werken op afstand en zeer verspreide teams wordt dit vermogen steeds waardevoller voor alle soorten IT-teams. Het scala aan functies dat Pulseway via zijn mobiele app biedt, is ongeëvenaard in de IT-industrie.

Wat Pulseway onderscheidt van andere spelers in de branche, is dat gebruikers op het mobiele platform van Pulseway hetzelfde functionaliteitsniveau kunnen krijgen als op hun webplatform. Technici kunnen hun taken nu in realtime uitvoeren in plaats van alleen maar passief waarschuwingen te ontvangen of hun IT-infrastructuur te monitoren. Als er iets misgaat, kunnen technici het probleem oplossen vanaf hetzelfde apparaat waarop ze de melding van het probleem hebben ontvangen, waar ze zich ook bevinden - in plaats van dat ze verbinding moeten maken met het netwerk en een andere applicatie moeten openen.

"Het is zo verfrissend om te lezen dat de introductie van een mobiele oplossing de algehele klanttevredenheid over een product heeft vergroot. Te vaak bieden mobiele oplossingen een onhandig alternatief voor hun desktop-tegenhangers. Pulseway is naadloos overgegaan op mobiele oplossingen en biedt hun klanten real-time oplossingen. tijdregistratie en eenvoudige bruikbaarheid. Een duidelijke winnaar in een zeer competitieve categorie!" - Annabelle Whittall, hoofdjurylid voor de Cloud Awards.

Met Pulseway heeft u de controle over uw gehele IT-netwerk letterlijk binnen handbereik.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo