Word geen slachtoffer van ransomware

Pulseway is bij uitstek gekwalificeerd om uw bedrijf te beschermen tegen ransomware, omdat we u effectieve en eenvoudig te activeren oplossingen bieden om u te verdedigen tegen elke stap van de ransomware-aanvallen van vandaag.

Elke 11 seconden wordt een bedrijf slachtoffer van een ransomware-aanval*

Als er iets is dat de pandemie ons heeft gegeven, afgezien van een 'nieuw normaal', is het de enorme toename van het aantal ransomware-aanvallen over de hele wereld. Het gemiddelde aantal ransomware-transacties in 2021 overtrof $102 miljoen per maand.

  • De gemiddelde ransomware-betaling in 2021 was $570.000, een stijging van 81% ten opzichte van het voorgaande jaar.
  • In 2021 werd elk 11 seconden een bedrijf getroffen door ransomware.
  • De gemiddelde downtime die bedrijven ervaren na een ransomware-aanval is 21 dagen.
  • E-mail is verantwoordelijk voor 94% van de gemelde malware-aanvallen.
*Cybersecurity Ventures

MET ONS PRATEN
Ransomware-detectie
Phishing-bescherming
Beveiligingsbewustzijnstraining
Patchbeheer
Vulnerability Scanning
Back-up en Rampenherstel
Geautomatiseerde Ransomware-detectie

Geautomatiseerde Ransomware-detectie

Pulseway Ransomware Detection helpt u uw klanten verder te beschermen tegen aanvallen door Windows-apparaten automatisch te monitoren op verdacht bestandsgedrag dat doorgaans wijst op potentiële ransomware. Naast het versturen van waarschuwingen, kan het ook automatisch relevante processen beëindigen en het verdachte apparaat isoleren of uitschakelen, zodra het is gedetecteerd, klaar voor u om verder te onderzoeken.

PROBEER HET NU
Phishing-bescherming

Phishing-bescherming

91% van alle cyberaanvallen begint met phishing-e-mails. Pulseway bestrijdt dat met een cloudgebaseerde oplossing die 99,9% van de geavanceerde e-mailaanvallen detecteert en blokkeert voordat ze ooit de inbox van medewerkers bereiken.

  • Analyse van de zakelijke relaties van uw medewerkers (met wie ze werken, hoe vaak ze communiceren, enz.) om vertrouwde profielen te maken.
  • Scannen op verdachte onregelmatigheden in de inhoud van berichten en bijlagen en vergelijken met vertrouwde profielen om aanvallen te detecteren.
  • Leren van gebruikersinteractie en feedback om slimmer te worden en u beter te verdedigen tegen nieuwe, opkomende bedreigingen.
PROBEER HET NU
Beveiligingsbe
wustzijnstraining

Beveiligingsbe wustzijnstraining

90% van de datalekken begint met een phishing-e-mail. Verminder de kans dat uw organisatie een cyberbeveiligingsramp ervaart met wel 70% met beveiligingsbewustzijnstraining die phishing-simulatie omvat.

  • Voeg elke medewerker toe aan uw beveiligingsteam met beveiligingsbewustzijnstraining die hen in staat stelt phishing-bedreigingen te herkennen en te stoppen.
  • Automatiseer trainingscampagnes en rapportage voor stressvrije, consistente training die resultaten oplevert.
  • Kies uit een rijke set van plug-and-play phishing-campagnekits.
PROBEER HET NU
Patchbeheer

Patchbeheer

Ongepatchte besturingssystemen of applicaties zijn een toegangspoort voor cybercriminelen. De enorme hoeveelheid patches in combinatie met het groeiende aantal eindpunten waarvoor IT verantwoordelijk is, maakt patchbeheer een enorme taak. Ontworpen met eenvoud in gedachten, zorgt Patch Management van Pulseway ervoor dat uw systemen en applicaties te allen tijde gepatcht en up-to-date zijn.

PROBEER HET NU
Vulnerability Scanning

Vulnerability Scanning

De kwetsbaarheidsscanner van Pulseway is een betaalbare, geautomatiseerde kwetsbaarheidsscanner die u in realtime waarschuwt voor kwetsbaarheden. Het biedt interne en externe kwetsbaarheidsscans. Het is eenvoudig te gebruiken en betekent dat organisaties nu gemakkelijk regelmatige kwetsbaarheidsscans kunnen uitvoeren die worden beschouwd als internationale beste praktijken.

PROBEER HET NU
Back-up en Rampenherstel

Back-up en Rampenherstel

Elimineer gegevensverlies en downtime door ransomware met ingebouwde detectie, onveranderlijkheidsgaranties en automatisering die snelle herstel na een aanval mogelijk maakt. Gegevens leven op meer plaatsen dan ooit tevoren en worden voortdurend aangevallen. Back-ups behoren tot de belangrijkste verdedigingen tegen ransomware. Nu is het tijd om uw ransomware-herstelplan op te bouwen om cyberweerbaarheid te bereiken.

PROBEER HET NU

Pulseway

Krachtig hoeft niet ingewikkeld te zijn.
Begin met een gratis, vrijblijvende proefperiode!

Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo