Pulseway lanceert afstandsbediening voor macOS

 Dinsdag 15 september 2020
Pulseway lanceert afstandsbediening voor macOS

Pulseway Remote Control dekt nu zowel Windows als macOS en biedt klanten een alles-in-één oplossing voor monitoring en beheer op afstand

Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first software voor monitoring en beheer op afstand, is verheugd de lancering aan te kondigen van ingebouwde afstandsbediening voor macOS. Pulseway Remote Control voor macOS gebruikt hetzelfde eigen afstandsbedieningsprotocol dat is ontwikkeld voor Pulseway's Windows-afstandsbediening die vorig jaar werd gelanceerd. Pulseway-klanten kunnen nu overal verbinding maken met elk systeem, ongeacht de netwerktopologie, aangezien alle netwerkcommunicatie wordt doorgegeven via Pulseway-servers.

Pulseway Remote Control voor macOS maakt eenvoudige, veilige en betrouwbare toegang op afstand tot alle bewaakte systemen mogelijk, waardoor IT-professionals elke gebruikerssessie op elke computer kunnen controleren. Net als bij de bestaande afstandsbediening voor Windows-systemen zal alle communicatie worden afgehandeld door de eigen technologie van Pulseway. Dit betekent dat klanten geen poorten hoeven te openen of de IT-beveiliging in gevaar hoeven te brengen; al het verkeer wordt end-to-end gecodeerd. De nieuwe functie is toegankelijk via de ingebouwde afstandsbedieningsfunctie in de mobiele Android- en iOS-apps.

"Aangezien de meeste bedrijven gemengde IT-omgevingen gebruiken, was de lancering van afstandsbediening voor macOS een zeer belangrijke release waar onze klanten om vroegen zodra ze de voordelen van onze originele afstandsbediening voor Windows zagen." zei Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. "Wij zijn van mening dat als alles-in-één oplossing voor monitoring en beheer op afstand het uitbreiden van externe en veilige toegang tot zowel Windows- als macOS-systemen van cruciaal belang is. Dit is een essentiële functie waarmee onze partners de volledige controle over hun bedrijfsinfrastructuur kunnen krijgen en ondersteuning op afstand bieden zonder beperkingen. Met de huidige explosie van werken op afstand en gedistribueerd werken, is de afstandsbediening van Pulseway een nog essentiëler hulpmiddel."

Pulseway Remote Control voor zowel macOS als Windows brengt geen extra kosten met zich mee, ondersteunt een onbeperkt aantal gelijktijdige sessies op afstand en is direct uit de doos beschikbaar voor alle zakelijke klanten van Pulseway, zonder dat er configuratie vereist is. Het is vanaf vandaag beschikbaar.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo