Pulseway wint de beste infrastructuurbeheerdiensten van 2015

 Maandag 7 december 2015

In november kende Paul Ferrill van PCMag Pulseway de PCMag Editors' Choice Award toe voor de beste infrastructuurbeheerdienst van 2015.

Pulseway wint de beste infrastructuurbeheerdiensten van 2015

"Pulseway presteerde uitstekend als vermogensbeheerder en als infrastructuurbeheer tool - zozeer zelfs dat we vonden dat het in beide categorieën een Editors' Choice-prijs verdiende." Daarnaast heeft Pulseway de lijst van Beste Application Performance Management Tools van PCMag gehaald.

Deze prijzen komen voort uit een reeds succesvol jaar; eerder dit jaar won Pulseway de MKB Proof Award 2015 voor innovatie binnen IT-beheer.

"We zijn erg blij met deze erkenning van PCMag", zegt Marius Mihalec, CEO van Pulseway. "Het is een waar statement van onze toewijding om onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden. We zijn dankbaar om te zien dat PCMag onze inspanningen op dit gebied valideert."

Enkele van de belangrijkste punten uit het onderstaande artikel kunt u lezen:


De meeste beschikken over een complete tool voor infrastructuurbeheer


"MMSoft Pulseway beschikte over de meest complete infrastructuurbeheermogelijkheden van alle producten die we tot nu toe in deze categorie hebben getest. Met behulp van de MMSoft Pulseway Manager kunt u verbinding maken met een Amazon AWS- of Microsoft Azure-account en de virtuele infrastructuur in de cloud beheren , terwijl de software tegelijkertijd wordt gebruikt voor het monitoren en beheren van lokaal geïmplementeerde AD, Microsoft Exchange en een groot aantal andere applicaties en services. Op het gebied van virtualisatie ondersteunt MMSoft Pulseway Citrix XenServer, Microsoft Hyper-V en verschillende varianten van VMware uit de doos."


Visueel aantrekkelijke interface


"De visueel aantrekkelijke interface van Pulseway blijft schitteren bij het uitvoeren van meer routine-infrastructuurbeheer en APM-taken. Toen deze recensie ter perse ging, rolde MMSoft een nieuwe op HTML5 gebaseerde versie uit, die zelfs beter lijkt te zijn dan de huidige op Flash gebaseerde gebruikersinterface. schermovergangen en het gebruik van kleurrijke pictogrammen zijn prettig voor de ogen en dienen ook om de vele tools en functies duidelijk te ordenen. Systemen kunnen worden gegroepeerd om het gemakkelijker te maken om specifieke bronnen aan elkaar te koppelen."


Het leven als mobiele manager


"Pulseway schittert echt als je de mobiele client gebruikt. Acties voor het reageren op de meest voorkomende verzoeken zijn beschikbaar via de mobiele app op Android- en iOS-apparaten, inclusief herstart-, uitlog- en terminalacties op Mac OS en Unix-gebaseerde platforms. We heb de MMSoft Pulseway-app op een Apple iPad 3 geladen om deze mobiliteitsfuncties te testen. De gebruikersinterface leek erg op de webinterface, maar voelde nog vloeiender aan op het touchscreen-apparaat. We konden door de verschillende servers navigeren en waarschuwingen zien met slechts een paar aanrakingen."

Lees hier de volledige recensie

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo