De business management oplossing
voor de MSP van vandaag

Besteed meer tijd aan het opbouwen van uw bedrijf en minder tijd aan administratie

Service Desk

Service Desk

Met een complete helpdesk- en ticketingoplossing stelt Pulseway PSA u in staat om snel en professioneel te reageren op gebruikersproblemen. Ticketing is volledig geïntegreerd met Pulseway RMM, zodat uw team tickets kan beheren zonder van applicatie te wisselen - zelfs vanaf hun smartphone. Account- en asset-integratie tussen PSA en RMM verbetert de efficiëntie en betekent dat informatie in beide systemen gesynchroniseerd is.

PROBEER HET NU
CRM

CRM

Verspil geen middelen aan een overdreven ingewikkelde CRM vol velden die u nooit gebruikt. Het geïntegreerde Customer Relationship Management System van PSA is ontworpen om u precies de informatie te geven die u nodig heeft om u te concentreren op uw klanten en kansen te maximaliseren.

PROBEER HET NU

EEN TOONAANGEVEND PLATFORM DAT WORDT VERTROUWD DOOR DUIZENDEN KLANTEN

G2 AwardG2 AwardG2 AwardG2 AwardG2 Award
Project Management

Project Management

Laat projecten niet in problemen lopen. Krijg real-time projectstatus met een druk op de knop met details over resourcegebruik, projectplannen en taken. Het projectdashboard geeft een overzicht van alle projecten om eventuele problemen te benadrukken.

PROBEER HET NU
Finance & Billing

Finance & Billing

Verminder de tijd die u besteedt aan het berekenen van klantfacturen door automatisch facturen te maken en te plaatsen vanuit timesheets en expense reports. PSA is geïntegreerd met QuickBooks® en Xero® om uw boekhoudgegevens gesynchroniseerd te houden - exporteer facturen van PSA naar uw boekhoudsoftware en ontvang betalingen tegen hen. Klanten en leveranciers kunnen in PSA worden aangemaakt en vervolgens geëxporteerd, samen met lijsten van diensten, producten en expense types.

PROBEER HET NU
Time & Expense Tracking

Time & Expense Tracking

Krijg nauwkeurige, real-time gegevens over tijd en kosten per bedrijf, project en werknemer. Automatische timers registreren hoeveel tijd aan een ticket wordt besteed - en hervatten automatisch wanneer het ticket wordt heropend - voor nauwkeurige tracking, rapportage en facturering.

PROBEER HET NU

Pulseway

Krachtig hoeft niet ingewikkeld te zijn.
Begin met een gratis, vrijblijvende proefperiode!

Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo