Realtime IT-beheersoftware

Krachtig hoeft niet ingewikkeld te zijn. De IT-beheersoftware van Pulseway stelt je in staat om moeiteloos werkstations, servers en netwerkapparaten over je gehele omgeving te monitoren, beheren en troubleshooten - vanaf elke locatie.

IT Management Software
Ontdekking en Implementatie
Monitoring en Beheer
Automatisering & Auto-Remediation
Patchbeheer
Rapportage met geavanceerde sjablonen
Integraties
Ontdekking en Implementatie

Ontdekking en Implementatie

De gebruiksvriendelijke netwerk-ontdekkings- en implementatiemotor van Pulseway zorgt direct voor productiviteit direct uit de doos. Binnen enkele minuten kun je alle IT-eindpunten zien en vervolgens Pulseway snel implementeren met vooraf geconfigureerde beleidsregels. Snel aan de slag zonder de noodzaak voor tijdrovende en kostbare onboarding of training.

PROBEER HET NU
 Pulseway kan heel eenvoudig worden geïnstalleerd en gebruikt, ongeacht hoe sterk iemands IT-vaardigheden zijn. Dit komt omdat de Pulseway mobiele app gebruiksvriendelijk is en het gewoonweg eenvoudig te gebruiken is.  

Phil Law, Directeur

Monitoring en Beheer

Monitoring en Beheer

De intuïtieve interface van Pulseway geeft je real-time bruikbare gedetailleerde informatie over servers, werkstations en netwerkapparaten. Gecombineerd met aanpasbare waarschuwingen kun je snel problemen identificeren, communiceren met gebruikers en problemen oplossen met ingebouwde commando's en scripts.
Met de meest functierijke mobiele IT-beheer-app in de branche kun je overal werken met je smartphone of tablet.

PROBEER HET NU
 We hebben in het verleden veel andere IT-beheertools gehad van alle bekende namen. Maar de mobiele IT-beheeraanpak van Pulseway heeft echt het spel voor ons veranderd. Mijn team is verbonden en in staat omdat we direct meldingen van systeemproblemen krijgen en direct actie ondernemen, ongeacht onze locatie  

Scott Weaver, Oprichter en Partner

Automatisering & Auto-Remediation

Automatisering & Auto-Remediation

Doe meer door minder te doen, met de krachtige automatiseringsmotor van Pulseway. Door workflow-technologie te combineren met een intuïtieve UI, kun je slimme triggers instellen om IT-problemen automatisch voor je op te lossen. Met een uitgebreide bibliotheek van ingebouwde scripts, sjablonen en functiespecifieke automatisering kun je direct efficiënter worden.

PROBEER HET NU
 Maar als je het eenmaal automatiseert, dan weet je dat je er niet meer naar hoeft om te kijken.  

David Grissom, President

Patchbeheer

Patchbeheer

De krachtige patchbeheersoftware van Pulseway automatiseert de ontdekking en toepassing van OS- en applicatiepatches van derden. Uitgebreide patchbeleidsregels stellen je in staat om van tevoren te bepalen wat, waar en wanneer je patches wilt toepassen. Meer dan 220 applicaties van derden worden standaard ondersteund, maar je kunt eenvoudig andere toevoegen via onze aangepaste applicatiefunctie om ervoor te zorgen dat al je applicaties up-to-date blijven.

PROBEER HET NU
 Ik maak gewoon een beleid aan, pas het toe op alle systemen, laat het zo. Het systeem wordt ingeschakeld, wordt bijgewerkt, punt. Ik hoef zelfs niet terug te kijken. Wanneer ik besluit om handmatig te controleren, vind ik niets wat nog moet worden bijgewerkt.  

Humberto Hilario, Informatiebeveiligings manager

Rapportage met geavanceerde sjablonen

Rapportage met geavanceerde sjablonen

Ons eenvoudig te gebruiken rapportagemodule bevat een bibliotheek van 28 NIEUWE geavanceerde sjablonen waarmee je gedetailleerde rapporten kunt maken en vertrouwen kunt wekken bij je belanghebbenden. Executive-rapporten stellen je in staat om je inzichten aan te passen aan een kritisch publiek. Rapporten kunnen handmatig worden uitgevoerd of regelmatig worden gepland en automatisch worden gemaild naar specifieke personen. Behaal een vermindering van 30% in de voorbereidingstijd van rapporten met Pulseway-sjablonen - Juiste data, Juiste tijd, Juiste nu - PROBEER HET VANDAAG!

PROBEER HET NU
 Je kunt een rapport afdrukken voor klanten en laten zien dat, "Hey, dit is wat automatisch voor je is uitgevoerd. Dit is wat we doen om je op de hoogte te houden van alle laatste updates met je software."  

David Grissom, President

Integraties

Integraties

De IT-beheersoftware van Pulseway integreert met toonaangevende oplossingen om je workflows verder te verbeteren.

  • Integreer je ticketing en waarschuwingsmeldingen met populaire tools zoals Pulseway PSA, ConnectWise Manage, Autotask, Zendesk, PagerDuty en Slack voor een naadloze ervaring. Met Pulseway PSA kun je tickets rechtstreeks beheren vanuit de RMM-console, zelfs in de mobiele app.
  • Stroomlijn je IT-documentatie met een tweerichtingsintegratie tussen Pulseway en IT Glue.
  • Verbeter je beveiliging met integraties met Webroot en Bitdefender. Consolideer je back-upoplossingen met Pulseway's Backup-software, aangedreven door Unitrends.
  • Blijf op de hoogte van je garanties met de integratie met WarrantyMaster.
PROBEER HET NU

PULSEWAY VOOR MSPs

Transformeer je bedrijf met Pulseway. Ons intuïtieve en krachtige RMM-platform levert directe productiviteit op en creëert extra inkomstenmogelijkheden. Plus je krijgt toegang tot de MSP-toolkit - een unieke selectie praktisch, op bedrijf gericht materiaal om je te helpen groeien.

PULSEWAY VOOR INTERN IT

Pulseway is ontworpen om je te helpen bij de uitdagingen van het beheren van moderne IT-netwerken. Functies zoals krachtige automatisering, volledige mobiele toegang en ingebouwde, beveiligde externe bediening maken je team efficiënter, proactiever en responsiever, terwijl de tevredenheid van eindgebruikers toeneemt.

Pulseway

Krachtig hoeft niet ingewikkeld te zijn.
Begin met een gratis, vrijblijvende proefperiode!

Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo