Pulseway Client Portal
– Ondersteuning van de volgende generatie eindgebruikers

Bied verbeterde ondersteuning en verminder de druk op uw team door zelfbedieningson
dersteuning te bieden, zodat eindgebruikers de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben - zonder te hoeven wachten op hun beurt in de ondersteuningswachtrij. Welkom bij minder ondersteuningstickets en gelukkigere gebruikers.

Richt u op taken met een hoge waarde

Richt u op taken met een hoge waarde

Ondersteuningsteams besteden het grootste deel van hun tijd aan het herhaaldelijk oplossen van dezelfde problemen op dezelfde manier. Het Pulseway-clientportaal stelt u in staat deze oplossingspaden te automatiseren terwijl u eindgebruikers directe antwoorden geeft op veelvoorkomende problemen. Door de reactieve ondersteuningslast van uw team te verminderen, hebben ze meer tijd om zich te concentreren op activiteiten met een hogere waarde die op lange termijn voordelen opleveren.

PROBEER HET NU
Interactief

Interactief

Het clientportaal stelt u in staat om meerdere interactieve oplossingspaden te bouwen met behulp van een intuïtieve visuele editor. Dit zijn effectief workflows die taken en scripts kunnen activeren op basis van gebruikersreacties op vooraf gedefinieerde vragen. Hiermee kunt u meerdere standaardoplossingspaden definiëren om de individuele omstandigheden van eindgebruikers te weerspiegelen.

PROBEER HET NU

EEN TOONAANGEVEND PLATFORM DAT WORDT VERTROUWD DOOR DUIZENDEN KLANTEN

G2 AwardG2 AwardG2 AwardG2 AwardG2 Award
Ingebouwde chat

Ingebouwde chat

Het Pulseway-clientportaal bevat een ingebouwde chatfunctie waarmee de eindgebruiker rechtstreeks kan communiceren met een van uw technici. Chat kan automatisch worden gestart als een stap in een probleemoplosser, of u kunt gebruikers de mogelijkheid geven om het zelf direct te starten. Een samenvatting van de chat wordt opgenomen en kan naar de technicus worden gestuurd om verder onderzoek te helpen.

PROBEER HET NU
Eenvoudige gebruikers
interface

Eenvoudige gebruikers interface

Nadat u eindgebruikers hebt ingeschreven voor het clientportaal, kunnen ze er eenvoudig toegang toe krijgen met alleen hun e-mailadres. Als hun computer de Pulseway-agent heeft geïnstalleerd, kunt u ervoor kiezen om vanuit het systeemvak naar het portaal te linken. Gebruikers klikken eenvoudig op de relevante probleemoplosser en deze wordt onmiddellijk uitgevoerd. U kunt het portaal ook branden met uw eigen logo voor verbeterde zichtbaarheid in de hele klant.

PROBEER HET NU

Pulseway

Krachtig hoeft niet ingewikkeld te zijn.
Begin met een gratis, vrijblijvende proefperiode!

Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo