Pulseway introduceert de geheel nieuwe, geïntegreerde cloudback-upoplossing

 Donderdag 12 december 2019
Pulseway introduceert de geheel nieuwe, geïntegreerde cloudback-upoplossing

Pulseway Cloud Backup biedt naadloze back-upondersteuning voor werkstations en servers en biedt controle vanaf zowel een webgebaseerde console als vanaf mobiele iOS- en Android-applicaties.

Dublin, Ierland, 12 december 2019 -- Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first remote monitoring en management (RMM)-software, is verheugd om 2019 af te sluiten met de lancering van een merk nieuwe cloudback-upsoftware die rechtstreeks in zowel het webgebaseerde platform als de mobiele applicatie is ingebouwd, waardoor gebruikers een back-up van hun bestanden kunnen maken, ongeacht hun locatie. Pulseway Cloud Backup levert een schone en gebruiksvriendelijke interface die is gebouwd om een coherente structuur te volgen die is afgestemd op de rest van het platform, waardoor gebruikers de back-upstatus kunnen controleren, de back-upgezondheidsscore kunnen berekenen, back-uptaken kunnen plannen en gegevens voor fysieke bestanden kunnen herstellen. en virtuele servers, werkstations en documenten. Deze nieuwe functie helpt organisaties ervoor te zorgen dat hun gegevens altijd beschermd zijn.

"Pulseway Cloud Backup is al een tijdje in de maak en we zijn enorm trots op het eindresultaat waarmee onze klanten eenvoudig en veilig een back-up van hun gegevens kunnen maken", aldus Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. "Ik ben blij om 2019 af te sluiten met de lancering van Pulseway Cloud Backup. Eenvoudig, efficiënt en flexibel - dat is wat de kern vormt van onze productvisie en Pulseway Cloud Backup is daarop geen uitzondering."

Pulseway Cloud Backup is volledig geïntegreerd met het Pulseway-ecosysteem. De gebruiker kan het vanuit de webapp configureren onder het gedeelte voor cloudback-up en bovendien kan kritieke taken uitvoeren vanuit de mobiele app. De native mobiele applicatie geeft gebruikers de mogelijkheid om met één klik op de knop een back-up te maken van reeds geregistreerde systemen en maakt het mogelijk tijdkritische bewerkingen, zoals het herstellen van verwijderde bestanden en mappen, onderweg uit te voeren, vanaf elke locatie, met behulp van een apparaat dat zich het dichtst bij de hen.

"Ik ben enorm enthousiast over de nieuwe lancering van Pulseway Cloud Backup, deze is rechtstreeks in het platform ingebouwd en stelt mij en mijn team in staat al onze back-upbehoeften te beheren vanuit één uniform dashboard", aldus Phil Law, Managing Director van Spicy Support. "De gebruikersinterface en de ervaring zijn zeer naadloos en de stroom correleert met de IT-beheerfunctionaliteit, wat ons veel tijd bespaart en de noodzaak voor meerdere portalen en platforms elimineert."

Ga voor meer informatie over Pulseway Cloud Backup naar: www.pulseway.com/v2/nl/backup-software

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo