Uw volledige IT-infrastructuur in de palm van uw hand

Uw telefoon kan meer dan u alleen waarschuwen voor problemen. Met de Pulseway mobiele app kunt u onmiddellijk reageren op problemen terwijl ze zich voordoen. Met realtime zichtbaarheid van uw omgeving en de volledige kracht van Pulseway in uw hand, kunt u overal volledig productief en responsief zijn.

Mobile App

Word vandaag een IT-held

Werk slimmer, niet harder met het mobiele IT-monitoring- en beheerplatform van Pulseway. Ontvang directe meldingen, controleer de realtime status van eindpunten, neem onmiddellijk actie. Gemakkelijk, zo simpel!

Alle systemen binnen handbereik

Ontvang meldingen van problemen en reageer direct vanaf elke locatie en op elk moment. De native mobiele apps van Pulseway (Android & iOS) zijn vanaf de grond af ontworpen om u volledige controle te geven over al uw kritieke IT-systemen.

Volledige efficiëntie

Voer al uw IT-taken uit vanaf uw telefoon met de meest complete mobiele app in de branche. De IT-management- en remote control-app van Pulseway geeft u alle tools die u nodig heeft om uw dagelijkse taken uit te voeren.

Ondersteuning vanaf elke locatie

Houd uw gebruikers tevreden, waar u ook bent. U hoeft niet vast te zitten aan uw bureau of aan het bureaublad. Pulseway maakt het mogelijk, zo simpel.

Autopilot

Automatiseer uw IT-taken

Met Pulseway Automation Workflows hoeft u niet elke keer terug te rennen naar uw desktop wanneer er een IT-probleem optreedt. Workflows zullen problemen automatisch oplossen voordat ze een probleem worden. Voer geautomatiseerde taken direct uit vanaf uw telefoon.

Toegang tot elk systeem vanaf elke locatie

Toegang tot elk systeem en ondersteun uw gebruikers vanaf elk apparaat, of u nu op het strand bent, in de trein zit of gewoon wacht om een kopje koffie te halen. Transformeer uw IT-ondersteuning vandaag nog.

Remote access

Probeer Pulseway nu

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoon

Bedrijfsnaam

Bedrijfstype

Land

Download het nu

Beschikbaar op IOS en Android