Eenvoudige, transparante prijsstelling.
Betaal alleen voor wat u gebruikt.

Pulseway biedt flexibele pay-as-you-go-opties zonder verplichtingen, tot langetermijnplannen die u helpen meer te besparen. Volumekortingen zijn van toepassing, zodat u bespaart als u groeit.

Uw prijs

Kies uw valuta

Vanaf

$0

per maand

Bespaar 0% met 3-jarig plan!

Vragen over de prijsstelling? Of heeft u een speciale vereiste?

Praat met ons team

Eindpunten / Apparaten ?Eindpunten kunnen servers zijn, werkstations die Windows, Linux en Mac besturingssystemen draaien. Of het kunnen applicaties zijn en zelfs netwerkapparaten zoals routers, switches, printers en meer.

20

5000+

BEVEILIGINGSADD-ONS

Patching door derden ?Besturingssysteem patching is standaard inbegrepen. Om uw bescherming uit te breiden naar applicaties, laat Pulseway 3PP u het verwijderen, installeren en updaten van meer dan 220 applicaties rechtstreeks beheren. U kunt eenvoudig andere titels toevoegen aan de catalogus met onze functie voor aangepaste titels.

0

20

Ransomware Detectie ?Pulseway Ransomware Detectie biedt betaalbare, geautomatiseerde gemoedsrust door u onmiddellijk te waarschuwen voor verdachte activiteiten, relevante processen te beëindigen en geïnfecteerde machines te isoleren.

0

20

Bescherming van eindpunten ?U kunt eindpuntbeschermingsoplossingen beheren en implementeren vanuit de Pulseway RMM. Voeg Bitdefender Cloud Security of Webroot Endpoint Protection licenties toe aan uw Pulseway abonnement om er zeker van te zijn dat u volledig beschermd bent.

Bitdefender Cloud Security Licenties

0

20

We hebben uw maandelijkse kosten geschat op basis van de opties die u hierboven hebt gekozen. Eventuele toepasselijke belastingen zijn niet inbegrepen.

*Er is een eenmalige vereiste Geavanceerde Introductie en Beste Praktijken sessie tegen een vergoeding van €149.

13,000+ bedrijven

beheren op afstand hun IT met Pulseway

customers

Veelgestelde Vragen

HOE WERKT DE PRIJSSTRUCTUUR?

Pulseway rekent per eindpunt voor het RMM-product dat gelaagde prijzen heeft, wat betekent dat verschillende niveaus van kwantiteit verschillende kortingsniveaus krijgen.

WELK TYPE EINDPUNTEN KAN IK MONITOREN?

U kunt servers en werkstations monitoren die Windows, Linux en Mac besturingssystemen draaien. U kunt ook elke applicatie monitoren met de monitoring API en netwerkapparaten zoals routers, switches, printers en meer.

KAN IK LATER MEER EINDPUNTEN TOEVOEGEN?

U kunt op elk moment het aantal eindpunten dat u monitort verhogen. Er zijn geen minimum upgradevereisten.

HOE LANG IS DE PROEFPERIODE VAN PULSEWAY?

Pulseway biedt u een gratis proefperiode van 14 dagen die RMM, PSA, Patch Management en Netwerkmonitoring omvat. Het is mogelijk om de proefperiode te verlengen indien nodig, en dit kan gedaan worden door te praten met uw Solution Specialist.

MOET IK ONBOARDINGDIENSTEN KOPEN?

Alle nieuwe Pulseway-klanten moeten een Geavanceerde Introductie en Beste Praktijken-sessie kopen om goed van start te gaan met hun inspanningen voor extern beheer en monitoring. Onze gepassioneerde productspecialisten voor onboarding werken met u samen om ervoor te zorgen dat alles vanaf het begin goed is ingeschakeld en ingesteld. De prijs is $149 voor de sessie.

KAN IK MAANDELIJKS BETALEN?

U kunt maandelijks betalen voor alle aangeboden plannen met Pulseway: pay-as-you-go en in jaarlijkse en 3-jarige contracten.

Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo

Wat onze klanten zeggen

 We gebruiken Pulseway al een aantal jaren en ik moet zeggen dat het een van de tools is die ik als Sys Admin niet zou willen missen. Het is een eerste verdedigingslinie tegen elk denkbaar probleem dat uw servers kunnen tegenkomen.”

Ian Kelly

Systeembeheerder, NICVA

 Ik waardeer de bijzonderheid dat dit systeem in staat is om een hoeveelheid diensten van derden te integreren, waarvan we kunnen noemen zijn Zandesk, Slack, Pagerduty, enz., die oplossingen kunnen uitbreiden die helpen om meer waarde te halen uit diensten voor infrastructuurbeheer.”

Peter P.

Software Project Manager, Computer Software

 Het kostte heel weinig tijd en we waren snel operationeel. Nu beheren we de meeste van onze dagelijkse taken vanaf onze smartphones. Het beste deel is dat Pulseway ons waarschuwt voor problemen voordat gebruikers zelfs maar enige vertraging merken.”

Eugene Chan

Adjunct-directeur Digitale Diensten, Universiteit van Auckland Business School

Pulseway

Krachtig hoeft niet ingewikkeld te zijn.
Begin met een gratis, vrijblijvende proefperiode!