Pulseway wint de beste RMM/PSA-leverancier van het jaar tijdens de Channel Partner Insights Awards 2021

 Donderdag 9 december 2021
Pulseway wint de beste RMM/PSA-leverancier van het jaar tijdens de Channel Partner Insights Awards 2021

Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first software voor monitoring en beheer op afstand, kondigt met trots zijn nieuwste erkenning aan als de beste RMM/PSA-leverancier bij de Channel Partner Insights Awards 2021.

"Ik ben enorm trots en opgewonden om 2021 met zo'n eer af te sluiten en wil Channel Partner Insights bedanken voor het erkennen van de transformatie, groei en evolutie van Pulseway RMM in het afgelopen jaar", aldus Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. "We zijn vastbesloten om ons MSP-partnerschap over de hele wereld verder te laten groeien en hen te ondersteunen terwijl ze groeien met behulp van onze oplossing. Deze onderscheiding zou niet mogelijk zijn zonder de voortdurende steun van de IT-gemeenschap en waardevolle feedback van onze klanten, daarvoor danken wij u ."

Pulseway heeft een revolutie teweeggebracht op het gebied van Remote Monitoring and Management (RMM) sinds de oprichting in 2011 vanuit de wens om een moderne, gebruiksvriendelijke, in de cloud gehoste oplossing te bouwen met een gebruiksvriendelijke mobiele app die de beperkingen van de bureaublad. De unieke, ‘mobile-first’-aanpak blijft een concurrentievoordeel, vooral in de huidige hybride werkomgeving van 2021. De innovatieve functies van Pulseway, die altijd gericht zijn op het bieden van eenvoud en verhoogde automatisering voor haar MSP-klanten, hebben het bedrijf getransformeerd in een betrouwbaar bedrijf. leverancier voor meer dan 10.000 klanten in 80 landen. Pulseway heeft de afgelopen twaalf maanden een exponentiële groei doorgemaakt en heeft duizenden MSP's geholpen hun bedrijf op te schalen en te laten groeien, terwijl ze zich aanpasten aan het nieuwe normaal.

Bij Pulseway lag de focus altijd op het helpen van MSP's om meer gedaan te krijgen zonder de noodzaak van extra middelen - het vergroten van de MSP-winstgevendheid en het gemakkelijker maken van het leven van technici. Door goed te luisteren naar zijn partners en hun behoeften, heeft Pulseway een alles-in-één, mobile-first MSP-platform gebouwd waarmee IT-technici overal actie kunnen ondernemen, terwijl ze op de hoogte blijven van de infrastructuur van hun klanten, waar en wanneer ze ook zijn.

Meer blogverhalen

Bekijk onze recente verhalen uit ons blog die onze redacteuren voor u hebben geselecteerd

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo