Pulseway behoort tot de categorieleiders van GetApp voor software voor ondersteuning op afstand

 Woensdag 22 juli 2020
Pulseway behoort tot de categorieleiders van GetApp voor software voor ondersteuning op afstand

Pulseway, een wereldleider in het leveren van software voor monitoring en beheer op afstand (RMM), is gerangschikt onder GetApp's categorieleiders voor software voor ondersteuning op afstand. GetApp is een premium online service die informatie over Software as a Service (SaaS)-producten biedt aan verschillende bedrijfsorganisaties en verschillende strenge maatregelen gebruikt om tot onbevooroordeelde, datagestuurde ranglijsten te komen.

Om voor deze lijst in aanmerking te komen, moeten de softwareproducten voor ondersteuning op afstand in de afgelopen 24 maanden minimaal 20 unieke recensies op GetApp hebben ontvangen. De producten worden vervolgens geëvalueerd op basis van hun functionaliteiten, gebruiksgemak, klantenondersteuning, prijs-kwaliteitverhouding en waarschijnlijkheid van aanbeveling. Vervolgens worden aan elk product scores toegekend op basis van deze parameters voordat ze in volgorde worden gerangschikt.

In deze categorieleiderslijst nam Pulseway het op tegen verschillende topproducten voor ondersteuning op afstand van over de hele wereld en eindigde vóór andere gerenommeerde producten zoals TeamViewer, LogMeIn Rescue, Zoho Assist en meer.


Wat geeft Pulseway een voorsprong ten opzichte van andere software voor ondersteuning op afstand van 2020?


Pulseway is een mobile-first, cloudgebaseerde RMM-oplossing die boordevol innovatieve functies zit, zoals automatisering, patching, afstandsbediening en meer. Als wereldleider in de ontwikkeling van software voor het beheer van IT-services, richt Pulseway zich zowel op managed service providers (MSP's) als interne IT-teams om te helpen met hun technologische behoeften.

Enkele van de opvallende kenmerken zijn:

  • Afstandsbediening: Dankzij de ingebouwde afstandsbedieningsfunctie van Pulseway kunnen technici hun IT-netwerken monitoren en de controle over elk eindpunt in hun netwerk overnemen vanaf hun laptop of mobiele telefoon. Technici kunnen alle bestanden en applicaties op een endpoint bekijken, controleren en openen alsof ze er zelf voor zitten.
  • Patchbeheer: Pulseway heeft een krachtige patchbeheerengine om alle softwaretitels en besturingssystemen in een IT-netwerk up-to-date te houden. Regelmatig patchen is essentieel om kwetsbaarheden in een IT-omgeving te voorkomen.
  • Mobile-first-aanpak: Pulseway is vanaf de basis ontwikkeld als een mobile-first-oplossing waarmee technici volledige controle over de IT-omgeving kunnen hebben, zelfs als ze niet op hun werkstation zijn.
  • Automatisering: De automatiseringsengine in Pulseway combineert workflowtechnologie met zijn intuïtieve gebruikersinterface. Dit helpt technici bij het automatiseren van repetitieve IT-taken waarvoor veel middelen nodig zijn. Bovendien kunnen technici IT-problemen ook automatisch oplossen om hun efficiëntie te vergroten.
  • Integratie: De software voor ondersteuning op afstand van Pulseway kan worden geïntegreerd met verschillende andere IT-oplossingen op de markt. Met deze functie kunnen technici Pulseway-ondersteuning op afstand eenvoudig in hun systemen integreren zonder hun oplossingenpakket volledig te hoeven wisselen.

Ondersteuning op afstand is een essentieel onderdeel geworden van de IT-service in de hedendaagse zakelijke omgeving. Nu bedrijven gewend raken aan het nieuwe normaal, speelt ondersteuning op afstand een cruciale rol bij het beheren van de productiviteit, het verbeteren van de prestaties en het vergroten van de winstgevendheid. De door GetApp vrijgegeven lijst met categorieleiders houdt rekening met deze parameters om suggesties te geven aan kopers in de markt. Op basis hiervan werd Pulseway een ideale oplossing voor ondersteuning op afstand gevonden voor verschillende MSP's, kleine bedrijven en ondernemingen.

Sluit u nu aan bij Pulseway en profiteer optimaal van de beste Remote Support Software van 2020.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo