Pulseway introduceert ondersteuning voor patches voor aangepaste titels van derden en maakt eindejaarsresultaten bekend

 Donderdag 23 januari 2020
Pulseway introduceert ondersteuning voor patches voor aangepaste titels van derden en maakt eindejaarsresultaten bekend

Gebruikers kunnen nu hun beveiligingsbeleid verbeteren door unieke softwaretitels te patchen die specifiek van toepassing zijn op hun eigen IT-omgeving.

Dublin, Ierland, 23 januari 2020 -- Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first monitoring op afstand en managementsoftware (RMM), kondigt ondersteuning aan voor aangepaste patchbeheertitels van derden en deelt details van de indrukwekkende groei in 2019.

Beveiligingsdiensten waren een groot aandachtsgebied voor Pulseway in 2019, inclusief de release van de Third Party Management Engine die eerder vorig jaar werd geïntroduceerd. Sinds de eerste lancering van 18 native titels van derden heeft Pulseway in 2019 meer dan 60 populaire titels aan zijn bibliotheek toegevoegd.

Met de nieuwe toevoeging van aangepaste softwaretitels van derden kunnen interne IT-afdelingen en MSP's nu hun beveiligings- en patchpraktijken aanpassen door unieke softwaretitels toe te voegen die van toepassing zijn op hun eigen IT-omgevingen. Pulseway-gebruikers kunnen eenvoudigweg een URL toevoegen aan het applicatie-installatieprogramma van hun aangepaste titel en enkele regeldefinities toevoegen, en de applicatie van derden zal worden toegevoegd aan de lijst voor automatisering van patches.

In 2019 rapporteerde Pulseway een groei van meer dan 30% in het aantal klanten, waarmee het in 2019 de kaap van 1.300 nieuw verworven zakenpartners bereikte en in dezelfde periode ongeveer 24.000 persoonlijke accounts werden aangemaakt. Pulseway levert zijn diensten nu aan ongeveer 6.000 bedrijven en Managed Service Providers (MSP's) wereldwijd.

Naast de bedrijfsgroei heeft Pulseway grote mijlpalen bereikt op het gebied van productinnovatie door in 2019 cruciale en veelgevraagde functies te introduceren, waaronder:

  • Verbeterd 2FA-systeem. Pulseway heeft zijn multi-factor authenticatie verbeterd om zijn klanten een extra beveiligingslaag te bieden.
  • Mobiele afstandsbediening. Pulseway heeft Mobile Remote Control uitgebracht om zijn gebruikers te helpen door hen in staat te stellen elke gebruikerssessie rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaat op afstand te beheren. Bovendien bevatten de nieuwste releases bestandsoverdracht en gebruikerschat als onderdeel van de functies voor afstandsbediening.
  • Pulseway Cloud-back-up. Pulseway heeft de ingebouwde Cloud Backup geïntroduceerd die naadloze back-upondersteuning voor werkstations en servers mogelijk maakt. Gebruikers hebben de mogelijkheid om verloren bestanden rechtstreeks vanuit hun Pulseway mobiele applicatie of de webapp te herstellen.

"2019 is een fantastisch jaar geweest voor Pulseway in termen van productinnovatie en klantengroei - en door het leveren van IT-oplossingen die organisaties nodig hebben en willen", aldus Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. "Ik ben erg blij om aan te kondigen dat Pulseway het patchen van aangepaste softwaretitels van derden zal ondersteunen als onderdeel van onze patchbeheerengine waardoor gebruikers moeiteloos al hun systemen en applicaties kunnen beheren en beveiligen binnen de gebouwen van één RMM-oplossing."

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo