Pulseway lanceert netwerkmonitoring

 Woensdag 11 november 2020
Pulseway lanceert netwerkmonitoring

Pulseway Network Monitoring levert een naadloze en betaalbare oplossing voor netwerkmonitoring voor MSP's en interne IT-afdelingen

Dublin, Ierland, 22 oktober 2020 -- Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first remote monitoring en management (RMM)-software, kondigt de lancering aan van Pulseway Network Monitoring, die vanaf vandaag beschikbaar is als add-on voor alle Pulseway-klanten. Deze nieuwe tool is rechtstreeks ingebouwd in zowel het webgebaseerde platform als de mobiele applicatie en stelt klanten in staat hun volledige netwerk te monitoren vanaf een alles-in-één RMM-dashboard.

Pulseway Network Monitoring biedt een uitgebreid overzicht via een netwerktopologiekaart, waardoor het voor IT-professionals gemakkelijker wordt om hun hele netwerk te beoordelen. Met de tool kunnen gebruikers bedrijfsnetwerken scannen op bestaande apparaten, de apparaten inschrijven bij de RMM-software van Pulseway en ping-, poort- en SNMP-controles uitvoeren op elk apparaat. Pulseway Network Monitoring maakt ook bediening op afstand mogelijk via SSH, telnet en proxying HTTP-services, zodat technici op afstand toegang kunnen krijgen tot apparaten om snel op waarschuwingen te reageren.

Integratie met de geavanceerde automatiseringsworkflow-engine van Pulseway zorgt ervoor dat gebruikers op de hoogte kunnen worden gesteld van problemen op de bewaakte apparaten en ook vooraf automatische herstelstappen kunnen definiëren om problemen snel automatisch op te lossen zodra ze zich voordoen.

'In de wereld van vandaag de dag is het zelfs nog belangrijker voor MSP's en interne IT-afdelingen om een compleet beeld te hebben van elk apparaat dat op hun netwerken is aangesloten', zegt hij. zei Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. 'Pulseway Network Monitoring maakt het eenvoudig voor IT-professionals om alle apparaten op afstand te beheren en potentiële netwerkproblemen te identificeren binnen de gebruiksvriendelijke Pulseway RMM-interface.'

Bedrijven zijn voor alle activiteiten afhankelijk van netwerken. Het hebben van een krachtige, uitgebreide en betrouwbare tool voor netwerkmonitoring is van cruciaal belang voor elk bedrijf, vooral in de huidige externe werkomgeving. Netwerken bestrijken nu de hele wereld, met meerdere verbindingen tot stand gebracht tussen geografisch gescheiden datacenters, kantoren, systemen van externe gebruikers enz. Pulseway Network Monitoring bewaakt netwerkapparaten zoals routers, switches, firewalls, load balancers, draadloze LAN-controllers, servers, VM's, printers , opslagapparaten en alles wat een IP-adres heeft en toegang heeft tot het netwerk.

Netwerkmonitoring is beschikbaar als add-on voor alle Pulseway Team-klanten. Het kan eenvoudig worden ingeschakeld in de Pulseway-webapplicatie.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo