Pulseway brengt de nieuwste versie uit van het bekroonde RMM-platform, Pulseway Scale biedt nieuwe mogelijkheden ter ondersteuning van groeiende MSP's en middelgrote ondernemingen

 Dinsdag 18 september 2018

De nieuwste versie bevat vereenvoudigde implementatie en verbeterde samenwerking voor duizenden eindpunten


Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first remote monitoring en management (RMM)-software, heeft vandaag Pulseway 6.0 aangekondigd, de nieuwe versie van zijn IT-systeembeheerplatform gericht op het ondersteunen van groeiende MSP's en middelgrote ondernemingen. Het staat bekend als Pulseway Scale en stelt IT-professionals in staat om op afstand IT-systemen met duizenden eindpunten te monitoren en te beheren vanaf een smartphone of tablet - altijd en overal - en eenvoudig corrigerende maatregelen te nemen voordat klanten er last van krijgen.

Pulseway monitort, beheert en bestuurt Windows-, Mac- en Linux-apparaten, evenals de applicaties op die apparaten, voor meer dan 6.000 bedrijven en managed service providers (MSP's) wereldwijd. Met de release van Pulseway Scale kunnen bedrijven met duizenden eindpunten nu profiteren van snellere implementatie, naadloze samenwerking en verbeterde organisatie van IT-middelen.

“Met Pulseway Scale brengen we alle unieke voordelen van ons product, zoals eenvoud, intuïtieve gebruikersinterface, een native, volledig capabele mobiele app en eenvoudige maandelijkse pay-as-you-go-prijzen, naar een groter spectrum van klanten die klaar zijn om een mobiele telefoon te omarmen. -eerste benadering van eindpuntbeheer”, zegt Marius Mihalec, CEO en oprichter van Pulseway. “Bovendien profiteren grotere organisaties en MSP’s nu van de nieuwe beheerstructuur van het product, waarmee je eindpunten in een duidelijke gelaagde structuur kunt organiseren om de implementatie te versnellen en de inspanning bij het beheren van grote omgevingen te verminderen.”

Specifieke nieuwe mogelijkheden zijn onder meer:

Nieuwe organisatiestructuur – Beheerders kunnen nu systemen, integraties, add-ons en gebruikersaccounts ordenen per organisatie, locatie en agentgroep voor meer efficiëntie en een grotere productiviteit van technici.

Vereenvoudigde, snellere implementatie - Wanneer nieuwe agenten worden geïmplementeerd, zullen systemen zich automatisch aansluiten bij de organisatie waar de softwaretest bestaat, waarbij gebruik wordt gemaakt van de vooraf gedefinieerde configuraties en het reeds bestaande beleid.

Naadloze samenwerking - Alle gebruikers kunnen samenwerken op het gebied van automatisering, patchbeheer, rapportage en facturering, waardoor de algehele bedrijfsvoering wordt gestroomlijnd en de productiviteit wordt verbeterd.

Verbeterde agentbeveiliging - Pulseway-agenten authenticeren zich nu bij de server op basis van het bijbehorende agentgroeptoken. Omdat gebruikers deel uitmaken van één team, bepalen de teammachtigingen welk toegangsniveau de leden hebben: volledige toegang, alleen-lezen en geen toegang tot een organisatie, site of agentgroep.

Antivirus- en OS-patchbeheer - Add-ons zijn nu toegankelijk voor alle Pulseway-gebruikersaccounts op basis van het toegangsniveau dat is bepaald door het team. Configureer antivirusbeleid, wijs patchbeleid toe en bekijk de geschiedenis van antivirusbedreigingen vanaf elk account met toegang tot de module.

Wil huilen

Groeiende MSP's en middelgrote ondernemingen zullen ook profiteren van de flexibele prijsmodellen die Pulseway-klanten zijn gaan waarderen, waaronder een pay-as-you-go-optie zonder langetermijncontracten of verplichtingen. Klanten kunnen de facturering rechtstreeks vanuit de webapp beheren en agenten overal en binnen enkele seconden upgraden of downgraden.

Pulseway Scale vormt een aanvulling op de complete reeks oplossingen van Pulseway voor MSP's en IT-professionals. Deze omvatten Pulseway PSA-bedrijfsbeheersoftware voor ticketing, projectbeheer, boekhouding, CRM, urenregistratie, facturering, facturering en helpdesk, evenals Pulseway Backup voor bedrijfscontinuïteit en noodherstel.

Ga voor meer informatie over de Pulseway-schaal naar: http://www.pulseway.com/new.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo