Pulseway introduceert mogelijkheden voor bestandsoverdracht naar het bekroonde platform voor monitoring en beheer op afstand

 Woensdag 26 juni 2019

Leider op het gebied van software voor monitoring en beheer op afstand breidt het aanbod uit met extra patchlogo's van derden

Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first remote monitoring en management (RMM)-software, heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van de Bestandsoverdracht-functie naar de Pulseway Remote Desktop-applicatie. Met deze nieuwe functie kunnen bedrijven nu bestanden verzenden en ontvangen vanaf zowel het bron- als het bestemmingseindpunt.

Met Pulseway Remote Desktop kunnen bedrijven overal ter wereld snel en moeiteloos verbinding maken met een eindpunt, alsof u direct voor het apparaat zit, zonder poorten te openen of firewallregels te maken. Bovendien kunnen gebruikers tussen schermen schakelen, toetsaanslagen verzenden of de muis besturen zonder dat ze naar de machine hoeven te reizen.

"Aangezien bedrijven in alle soorten en maten hun personeelsbestand over de hele wereld blijven verdelen, is de behoefte aan naadloze gebruikerstoegang en -ervaring van het grootste belang", aldus Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. "Met onze nieuwe mogelijkheden voor bestandsoverdracht kunnen zakelijke gebruikers nu snel en eenvoudig bestanden veilig verzenden en ontvangen."

Naast de functie voor bestandsoverdracht blijft Pulseway de uitgebreide patchmogelijkheden van het bedrijf uitbreiden met de toevoeging van meer dan 20 opvallende logo's. Om de rapportagefunctionaliteit te verbeteren, heeft Pulseway ondersteuning toegevoegd voor het genereren van rapporten in het CSV-formaat (Comma Separated Values). Hiermee kunt u meetgegevens exporteren naar een machineleesbaar formaat, zodat u aangepaste visualisaties en rapportindelingen kunt maken met behulp van tools als Microsoft Excel.

Ga voor meer informatie over de bestandsoverdrachtmogelijkheden van Pulseway naar:

/new

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo