Pulseway wint IT Service Management Awards van FinancesOnline.com

 Donderdag 26 mei 2016

Het ontwikkelingsteam van Pulseway is zoals gewoonlijk erg trots op al het werk en de creativiteit die we hebben gestoken in het verbeteren van onze software en deze zo betrouwbaar en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. We hebben er altijd naar gestreefd een intuïtieve en innovatieve mobiele monitoring- en beheeroplossing te ontwerpen die alle soorten systemen op elke plaats en tijd kan beheren. Het is altijd een echte passie voor ons geweest, dus we zijn erg blij dat onze inspanningen werden gewaardeerd in de nieuwste Pulseway-beoordelingen, opgesteld door FinancesOnline, een bekend softwarebeoordelingsplatform. Onze software is aangekondigd als de winnaar van hun Experts' Choice Award voor 2016.

Het beoordelingsteam van FinancesOnline heeft ons product grondig getest en geanalyseerd hoe goed het presteert in een breed scala aan scenario's en situaties. De resultaten van die test waren zeer positief en de experts waren vooral onder de indruk van de mobiele bereikbaarheid van Pulseway en de manier waarop elk probleem direct vanaf een tablet of smartphone kan worden opgelost, waar u zich ook op een bepaald moment bevindt. Ze benadrukten ook de efficiëntie van onmiddellijke waarschuwingen en meldingen waarmee u potentiële problemen kunt oplossen zodra ze zich voordoen.

Pulseway werd ook onderscheiden met de Great User Experience Award voor de categorie klantondersteuningssoftware van FinancesOnline softwarerecensies. Het beoordelingsteam waardeerde enorm hoe gemakkelijk en duidelijk het is om opdrachten uit te voeren op een mobiel apparaat, vooral omdat er geen extra extern verbindingsprotocol of geïnstalleerde software voor nodig is.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo