Pulseway voegt NOC Service toe voor MSP's om 24x7 dekking te bieden

 Woensdag 15 maart 2017

End-to-end NOC-diensten voor monitoring en beheer op afstand bieden MSP's hogere winsten en snelle groei

SAN JOSE, Californië (15 maart 2017) -- Pulseway, de toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first remote monitoring en management (RMM)-software, heeft vandaag zijn nieuwe netwerkoperatiecentrum onthuld ( NOC)-service, waardoor MSP's hun klanten 24x7 monitoring- en beheerdekking kunnen bieden. De diensten van Pulseway NOC bieden MSP's de schaalbaarheid en flexibiliteit om te voldoen aan de vraag van klanten naar 24-uurs service en ondersteuning, terwijl de winst wordt verhoogd zonder extra overhead.

In de huidige mondiale economie verwachten klanten van dienstverleners dat ze altijd en overal ter wereld actief zijn. Het leveren van dit niveau van 24x7-service kan een aanzienlijke druk uitoefenen op MSP's, die niet over de middelen beschikken om meer personeel aan te nemen en te ondersteunen. Gelukkig kunnen MSP's de service-uren eenvoudig uitbreiden en het personeelsbestand effectief opschalen door een NOC-service in te schakelen. Met de implementatie van een NOC kunnen MSP's de overstap maken van alledaagse, repetitieve taken en zich in plaats daarvan richten op het leveren van hoogwaardige diensten en het ontwikkelen van gebieden met strategische groei.

‘Noem het het geluk van de Ieren. MSP's van deze St. Paddy's week kunnen nu 24x7, end-to-end NOC-monitoring- en beheerdiensten inzetten op het toonaangevende mobile-first, cloud-first RMM-platform in de branche – Pulseway”, aldus Marius Mihalec, CEO en oprichter van het in Dublin gevestigde Pulseway . “Onze NOC-diensten verlagen niet alleen de servicekosten, maar stellen MSP's ook in staat om met hun huidige personeel optimale service aan klanten te leveren naast de expertise van de NOC-specialisten van Pulseway. Hierdoor kunnen MSP’s hun dienstenaanbod uitbreiden door 24 uur per dag volledige dekking te bieden, terwijl ze tegelijkertijd tijd vrijmaken om zich te concentreren op de groei van hun bedrijf.”

Pulseway biedt NOC-services op twee niveaus:


Instapniveau – Monitoring


Ideaal voor de MSP die toegang nodig heeft tot NOC-ingenieurs om de gezondheid, beschikbaarheid en prestaties van de IT-infrastructuur 24 uur per dag te garanderen. Pulseway beoordeelt alarmen, filtert valse waarschuwingen eruit en escaleert problemen naar uw team. MSP's kunnen monitoringdrempels aanpassen en meldings- en escalatiebeleid configureren om volledige controle te behouden over het gebruik, de gegevensverzameling en de interactie met de eindgebruiker.

De Pulseway NOC Monitoring-service omvat:

  • 24x7 monitoring van alle apparaten
  • Toegang tot de best-practice monitoringbibliotheek van Pulseway
  • Notificatie via telefoon, e-mail en sms (sms)
  • Tips voor het oplossen van problemen en het oplossen van alarmen op basis van de beste praktijken van Pulseway
  • Geplande en ad-hocrapporten, die operationele en uitvoerende samenvattingen bieden
  • Implementatie, update en aanpassing van de monitorset
  • Nieuwe klant onboarding

Geavanceerd aanbod — Beheer


Voor MSP's die meer nodig hebben dan eenvoudige monitoring, zullen de engineers van Pulseway NOC alarmen verhelpen op basis van een overeengekomen reeks taken en runlijsten. Daarnaast biedt de Beheerservice toegang tot een Technische Servicedesk waar u taken kunt toewijzen, zoals het aanmaken van gebruikersaccounts, het aanpassen van machtigingen, het opnieuw instellen van gebruikerswachtwoorden en het toevoegen van printers en printerwachtrijen.

De Pulseway NOC Management-service omvat:

  • Alle voordelen van de NOC-services op monitoringniveau van Pulseway
  • Herstel van alarmen op basis van onderling overeengekomen workflows en best practices
  • Technische Service Desk, waarmee u routinetaken kunt toewijzen aan Pulseway NOC-monteurs

“De beschikbaarheid van Pulseway NOC-diensten is een welkome aanvulling op het Pulseway-platform”, Keith Schultz, CEO van NetData Consulting Services, Inc. “Pulseway's mobile-first RMM-oplossing heeft ons altijd en overal in staat gesteld om te reageren op problemen met systeembeheer. Door de toevoeging van NOC hebben wij de mogelijkheid om onze klanten op alle uren van de dag een nóg hoger serviceniveau te bieden. Met de NOC-service van Pulseway kunnen we onze aandacht richten op strategische groeiprojecten voor het bedrijf, met het volste vertrouwen dat we de service level afspraken halen en overtreffen.”

Ga voor meer informatie naar Pulseway NOC Services


Over Pulseway


MMSOFT Design, Ltd. zijn de makers van Pulseway, mobiele IT-beheersoftware waarmee drukke IT-beheerders onderweg voor hun IT-infrastructuur kunnen zorgen. Pulseway wordt gebruikt door meer dan 6.000 bedrijven wereldwijd, waaronder DELL, Louis Vuitton, Canon en Siemens.

Mediacontact
Anne Herreria voor Pulseway
(408) 858-4749
pr@pulseway.com

Geïnteresseerd in de diensten van Pulseway NOC?
Praat met ons gespecialiseerde team om te zien hoe onze NOC-service uw bedrijf kan helpen.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo