Pulseway markeert prestaties aan het einde van het jaar met recordbedrijfsgroei en nieuwe productmijlpalen

 Woensdag 19 januari 2022
Pulseway markeert prestaties aan het einde van het jaar met recordbedrijfsgroei en nieuwe productmijlpalen

Het bedrijf sluit opnieuw een sterk jaar af, met nieuwe partners, functie- en productreleases en meerdere brancheprijzen.

Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first software voor monitoring en beheer op afstand (RMM), onthult zijn prestaties aan het einde van het jaar, waaronder een sterke stijging van de omzet en belangrijke productmijlpalen.

2021 was tot nu toe het recordjaar van Pulseway, met een stijging van 37% in nieuwe klanten wereldwijd. Deze groei werd mogelijk gemaakt door de voortdurende en disruptieve productinnovatie en releases van functies van het bedrijf. Het afgelopen jaar werd gedomineerd door veiligheidsproblemen rond RMM-software en de niet aflatende focus van Pulseway op het leveren van een veilig platform heeft ertoe geleid dat er geen incidenten zijn gemeld waarbij de software of klanten betrokken waren.

“Het afgelopen jaar was er een van enorm momentum en innovatie voor Pulseway, en ik kijk ernaar uit om 2022 in te gaan met de voortdurende steun van onze klanten en het getalenteerde team dat we tot nu toe hebben opgebouwd”, zegt Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. 'In de afgelopen twaalf maanden hebben we nieuwe producthoogten bereikt, nieuwe functies gelanceerd en ons team verdubbeld. Deze veranderingen hebben ons geholpen grotere partners aan te trekken en de efficiëntie en prestaties van ons bestaande klantenbestand te verbeteren.'

Bovendien heeft Pulseway belangrijke mijlpalen op het gebied van productinnovatie bereikt door in 2021 cruciale en veelgevraagde functies te introduceren, waaronder:

  • De lancering van een klantenportaal, een geautomatiseerde self-service oplossing voor eindgebruikersondersteuning van de volgende generatie die voortbouwt op het geavanceerde automatiseringsplatform van het bedrijf en eindgebruikers in staat stelt interactieve workflows te initiëren voor een snellere oplossing van hun problemen.
  • Gloednieuwe automatiseringsworkflows die sneller, responsiever en gemakkelijker te bewerken en te beheren zijn. Gebruikers profiteren ook van nieuw toegevoegde bedieningselementen, zoals prestatietellers en triggers voor gebeurtenislogboeken.
  • 3x prestatieverbeteringen aan de Remote Control Engine voor zowel Windows als macOS. De lancering van ondersteuning voor Siri-snelkoppelingen om van Pulseway de eerste spraakgestuurde RMM te maken, evenals mobiele widgets om klanten direct vanaf de startpagina van hun mobiele apparaten een direct overzicht te geven van alle kritieke systemen.

Pulseway heeft ook branche-erkenning verworven door in 2021 meerdere prijzen te winnen, zoals RMM/PSA Vendor of the Year - Channel Partner Insight Awards en Best in Mobile Cloud Solution - Cloud Awards om er maar een paar te noemen. “Ik ben enorm trots en opgewonden om 2021 af te sluiten met zulke eervolle erkenningen vanuit de sector voor de transformatie, groei en evolutie van Pulseway RMM in het afgelopen jaar. Dit zou niet mogelijk zijn zonder de voortdurende steun van de IT-gemeenschap en waardevolle feedback van onze klanten, waarvoor we enorm dankbaar zijn.” - voegde Marius Mihalec toe.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo