Pulseway breidt digitale marketing- en verkoopmogelijkheden voor MSP's uit met lancering van MSP Toolkit

 Donderdag 31 januari 2019

Toonaangevende leverancier van monitoring en beheer op afstand voegt toolkit toe waarmee MSP's nieuwe klanten kunnen binnenhalen en bestaande accounts kunnen laten groeien

Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first software voor monitoring en beheer op afstand (RMM), heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van de Pulseway MSP Toolkit voor het Pulseway-platform, dat rechtstreeks toegankelijk is via de Pulseway-interface. De MSP Toolkit biedt bestaande Pulseway-klanten de mogelijkheid om hun huidige marketingactiviteiten te verbeteren door door Pulseway gegenereerde campagnes aan te passen met hun eigen logo en go-to-market-differentiatie.

Naast op maat gemaakte digitale marketingmogelijkheden stelt de MSP Toolkit klanten in staat nieuwe klanten binnen te halen met analytische verkoop- en beoordelingsvoorstellen, en om extra diensten aan hun bestaande klanten te cross-sellen. Met de nadruk op het helpen van huidige klanten om te groeien en hun bedrijf uit te breiden, zal Pulseway de MSP Toolkit blijven aanvullen met up-to-date bronnen en tutorials om de prospectie van klanten te begeleiden.

“MSP’s zijn gefocust op groei en expansie, maar falen vaak als het gaat om de marketing van zichzelf aan potentiële klanten”, zegt Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. “Met de lancering van de MSP Toolkit neemt Pulseway de digitale marketinglast van de schouders van de MSP en creëert een samenhangend en op maat gemaakt marketingvoertuig voor Pulseway MSP-klanten om hun bedrijf te promoten en uiteindelijk te laten groeien. De MSP Toolkit zal een dynamisch, evoluerend hulpmiddel zijn waarin Pulseway zal blijven investeren naarmate de markt en de behoeften van onze klanten veranderen.”

Uit onderzoek onder het MSP-klantenbestand van Pulseway bleek dat zeven op de tien MSP's moeite hebben met het genereren van leads en vraaggeneratie, terwijl zes op de tien MSP's die wel gebruik maken van marketing nog steeds een verouderd leadgeneratiemodel gebruiken. Met een gebrek aan integratie van moderne digitale marketingtactieken vult Pulseway de leemte op als een toegewijde hulpbron en partner voor bestaande klanten.

De snelheid en het volume van het MSP-verkoopproces creëren weinig ruimte voor fouten. Samen met de toevoeging van de Pulseway MSP Toolkit brengt Pulseway ook “De Definitieve MSP-gids voor analytische verkoop en digitale marketing,” dat klanten een stapsgewijs proces biedt om de leadgeneratie en dealflow effectief te vergroten.

Ga voor meer informatie over de MSP Toolkit van Pulseway naar: Introductie van de Pulseway MSP Toolkit

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo