Pulseway lanceert in-app ticketingmodule die rechtstreeks toegankelijk is via het Pulseway RMM Dashboard en de Pulseway mobiele app

 Donderdag 16 juli 2020
Pulseway lanceert in-app-ticketingmodule

Pulseway heeft de lancering aangekondigd van zijn ticketingmodule voor technici en IT-teams die rechtstreeks toegankelijk is binnen de Pulseway RMM. Technici die Pulseway gebruiken, hebben toegang tot ticketing via elk apparaat dat het dichtst bij hen in de buurt is, aangezien modules beschikbaar zullen zijn via zowel de Pulseway WebApp als de mobiele Pulseway-apps (iOS en Android).

Met deze innovatie heeft Pulseway het ticketingproces efficiënter gemaakt, omdat technici tickets kunnen beheren binnen dezelfde tool die ze zullen gebruiken om het probleem te identificeren en op te lossen. en met volledige ticketingfunctionaliteit beschikbaar via de mobiele Pulseway-app – ze kunnen dit overal doen.

Pulseway in-app ticketingmodule

Deze functie is toegankelijk via een ticketmenu-item dat nu beschikbaar zal zijn in het Pulseway RMM-menu. Vanaf hier kunnen ze tickets bekijken, creëren, bijwerken en de realtime status volgen van de opgeloste tickets - – met elk apparaat, met elk apparaat naar keuze.

Deze functionaliteit zal zonder extra kosten beschikbaar zijn voor gebruikers van het Pulseway Team-abonnement met een Pulseway PSA-abonnement. Kort na de lancering zullen integraties met andere toonaangevende PSA-tools volgen. Voorheen was ticketverkoop alleen beschikbaar via het PSA-dashboard en kostte het veel meer tijd om het te maken. De lancering van deze in-app ticketingmodule heeft het proces vereenvoudigd en efficiënter gemaakt.

“Pulseway staat bekend om zijn mobile first-aanpak, dus het was voor ons belangrijk dat gebruikers van onze mobiele app volledige toegang zouden hebben tot ticketing – niet slechts een subset van de functionaliteit die beschikbaar is voor gebruikers van de desktop-app. De mogelijkheid om tickets te beheren en op te lossen vanaf hetzelfde apparaat, waar de gebruiker zich ook bevindt, verbetert de efficiëntie van de technicus aanzienlijk - en het serviceniveau aan hun klanten” - zegt Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. 'Dit zal de tijd die aan ticketing wordt besteed aanzienlijk verminderen en technici in staat stellen zich op andere belangrijke taken te concentreren, zonder dat ze van dashboard hoeven te wisselen en in te loggen op andere portals.'

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo