Pulseway introduceert geheel nieuwe HTML5-webapplicatie

 Maandag 21 september 2015

Het volgende niveau van IT-beheer arriveert in de meest dynamische webapp tot nu toe.

Pulseway introduceert geheel nieuwe HTML5-webapplicatie

Maak kennis met de geheel nieuwe Pulseway HTML5-webapplicatie (momenteel in bèta). Een krachtige nieuwe dimensie toegevoegd aan Pulseway's reeds succesvolle mobile-first oplossing voor monitoring en beheer op afstand.

De nieuwe webapplicatie is elegant en eenvoudig en toch uiterst krachtig. Bewaak, beheer en beheer al uw servers, werkstations en applicaties vanuit elke browser en elk besturingssysteem - zonder de noodzaak van applicaties van derden.

'Sinds de oprichting van Pulseway hebben we de dingen altijd anders willen doen. Ons doel is altijd geweest om IT-beheer een stuk eenvoudiger en comfortabeler te maken', zegt Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. 'We zijn verheugd om onze nieuwe webapp te lanceren, een nieuwe manier waarop we IT-beheerders succes kunnen bieden in de huidige mobile-first wereld. Onze klanten zullen nog nooit zo goed voorbereid zijn om problemen aan te pakken, waar ze zich ook bevinden.'

Pulseway introduceert geheel nieuwe HTML5-webapplicatie

Met de toevoeging van de nieuwe webapp biedt Pulseway nu een ongeëvenaard realtime IT-beheerpakket aan systeembeheerders, MSP's en IT-professionals. Hierdoor hebben ze direct toegang tot hun volledige IT-omgeving vanaf elke smartphone, tablet of webbrowser.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo