Pulseway laat aanhoudende groei zien met sterke prestaties aan het einde van het jaar en onthult de grootste MSP-pijnpunten uit de nieuwste enquêteresultaten

 Maandag 21 december 2020
Pulseway introduceert webdashboards

Pulseway sluit een sterk jaar af voor productinnovatie en klantengroei en gebruikt zijn nieuwe onderzoek om de grootste uitdagingen voor MSP's in 2020 te identificeren.

Pulseway, een toonaangevende aanbieder van mobile-first, cloud-first remote monitoring en management (RMM), kondigde vandaag een groei van meer dan 35% aan in het aantal klanten in 2020 en presenteerde de resultaten van zijn MSP Pain Point Survey 2020, waarin de meest voorkomende problemen werden geïdentificeerd van managed service providers (MSP's) in dit ongekende jaar.

Pulseway heeft een recordgroei van de bedrijfsactiviteiten laten zien, met meer dan 2.000 nieuw verworven zakenpartners, waarmee de mijlpaal van 10.000 klanten wereldwijd wordt bereikt. Pulseway blijft de waarde van zijn volledig functionele mobiele app bewijzen onder MSP's, omdat het hen de mogelijkheid geeft om hun klanten overal te ondersteunen, wat resulteert in snellere responstijden, verhoogde uptime en tevredenre klanten. De dominantie van Pulseway op het gebied van mobiele RMM wordt geïllustreerd door het feit dat er dit jaar 27.000 gebruikers van de mobiele app waren.

Mijlpalen in Pulseway-productinnovatie:

  • De lancering van MSP Toolkit 2.0 - Een nieuw groeiplatform met de beste experts uit de industrie en jarenlang marktonderzoek, ontworpen om MSP's te helpen winstgevender te worden en hun bedrijven uit te breiden met volledig aanpasbare marketingmiddelen. De MSP Toolkit 2.0 werd gebruikt door meer dan 80% van de Pulseway MSP-partners die beweerden dat de marketingsjablonen en -middelen zeer gunstig waren voor hun bedrijfsgroei en gemakkelijk konden worden geïmplementeerd in bestaande marketingstrategieën.
  • Pulseway herdefinieert IT-taakautomatisering met de lancering van Automation Workflows - Zet het oplossen van problemen op de automatische piloot, verhoogt tegelijkertijd de efficiëntie en helpt MSP's potentiële downtime voor hun klanten te voorkomen. Nu meer dan 30% van de klanten de functie Automation Workflows gebruikt sinds de lancering, is de technologie voor automatisch herstel van cruciaal belang geweest voor IT-technici die in 2020 te maken krijgen met hogere werklasten en beperkte middelen.
  • Uitbreiding van patchtitels van derden - Een voortdurend groeiende bibliotheek met meer dan 126 van de meest voorkomende, kant-en-klare titels. MSP's kunnen eenvoudig aangepaste titels aan deze lijst toevoegen om volledige patchdiensten aan al hun klanten aan te bieden, zelfs gebruikers van niche- of gespecialiseerde applicaties.
  • Pulseway Remote Control dekt nu zowel Windows als macOS - Biedt MSP- en IT-professionals een alles-in-één oplossing voor monitoring en beheer op afstand, terwijl de kosten voor RD-applicaties van derden worden verlaagd.
  • De lancering van Pulseway Network Monitoring - Een nieuwe tool die volledig geïntegreerd is met zowel het webgebaseerde platform als de mobiele applicatie waarmee MSP's hun monitoringdiensten op afstand kunnen uitbreiden en verbeteren om de volledige netwerken van klanten te dekken, inclusief netwerkapparaten zoals printers, routers en switches en vrijwel alles met een IP-adres.
  • Release van Web Dashboard - Een nieuw uitgebracht, op widgets gebaseerd, aanpasbaar webdashboard dat MSP's een visueel overzicht geeft van de IT-infrastructuur van hun klanten, inclusief waarschuwingen, en de mogelijkheid om deze te beheren vanuit één enkel RMM-dashboard. Dit opent de mogelijkheid om dashboards te creëren die eenvoudig met klanten kunnen worden gedeeld om de realtime systeemprestaties te tonen.

Om het jaar af te sluiten heeft Pulseway ook een enquête gehouden onder zijn MSP-partners om de belangrijkste pijnpunten en gemeenschappelijke problemen te identificeren waarmee MSP’s in 2020 te maken hebben gehad. Hieruit kwam een hoge mate van stress onder MSP’s en zorgen over de groei van hun bedrijf naar voren. Het grootste technische probleem komt naar voren op het gebied van de beveiliging, met een stijgende vraag van klanten naar beveiligingsdiensten – wat geen verrassing is na de toename van phishing-aanvallen gericht op thuiswerkers sinds het begin van het jaar. Het onthult ook de gedachten van MSP’s over hoe zij in 2021 zullen blijven werken.

'2020 en zijn uitdagingen hadden een impact op iedereen, en de IT-industrie was daarop geen uitzondering', zei hij. zei Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. “Ik ben trots op de manier waarop Pulseway en zijn producten onze klanten de flexibiliteit en functionaliteit boden die ze nodig hadden om door een onvoorspelbaar zakelijk landschap te navigeren. Onze mobiele app kwam echt tot zijn recht omdat IT-professionals zich snel moesten aanpassen aan het op afstand ondersteunen van klanten. Bovendien zette het Pulseway-team onze traditie van sterke productinnovatie voort met de snelle uitbreiding van patchondersteuning voor titels van derden en de toevoeging van nieuwe functionaliteit zoals netwerkmonitoring. Ik ben bijzonder blij dat ik het jaar kan afsluiten met de uitrol van de langverwachte Web Dashboards die een beter overzicht bieden van de bewaakte systemen om onze gebruikers nog efficiënter en effectiever te maken.”

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo