IT-professionals en MSP's – de beste mobiele RMM nu gratis voor 2 eindpunten

 Maandag 9 oktober 2017

Vier jaar lang, van 2011 tot 2015, bood Pulseway een gratis versie van zijn RMM aan, en 300.000 mensen maakten gebruik van ons aanbod.

Nu is Pulseway Free terug, slechts een jaar na de lancering van Pulseway MSP, een versie van de RMM die speciaal voor service is gebouwd aanbieders. Oplossingen zoals Pulseway MSP vergroten de populariteit van het bedrijf, aangezien 813 nieuwe MSP's zich hebben aangemeld en het aantal zakelijke klanten met zo'n 25 procent is toegenomen.

Bedrijven zien de waarde van de mobile-first RMM, die beheerders de vrijheid geeft om eindpunten te monitoren, beheren en repareren, waar ze zich ook bevinden. "Als u investeert in een IT-beheeroplossing die van invloed is op uw service en uw bedrijf, is het van cruciaal belang dat u zich op uw gemak voelt met het product", zegt Paul Woodward, vice-president van IT-services bij Napa Valley Security Consulting en IT Support. "Pulseway Free gaf ons team de kans om de oplossing te testen en te configureren volgens onze behoeften. Tegenwoordig stelt de Pulseway Pro-editie onze technici in staat om onderweg en vanaf elk apparaat temperaturen, kritieke gebeurtenissen, nieuwe programma-installaties en Windows-updates te bewaken en te beheren. Het is de sleutel tot ons succes bij het efficiënt monitoren en proactief ondersteunen van onze klanten, terwijl het ons ook helpt ons bedrijf te laten groeien."

De leidinggevenden van Pulseway zijn enthousiast om de oplossing meer bekendheid te geven. “Deze heropleving van Pulseway Free is een eerbetoon aan onze huidige en toekomstige klanten na een zeer succesvol jaar van innovatie”, aldus Marius Mihalec, CEO en oprichter van Pulseway. “Het afgelopen jaar hebben we een aantal grote successen geboekt en zijn er trots op dat we een MSP-editie, NOC-services en vele andere mogelijkheden zoals antivirus hebben geïntroduceerd. Met dit momentum en de voortdurende evolutie van het product leek het het juiste moment om Pulseway Free terug te brengen als een waardevol toegangspunt om bedrijven over de hele wereld kennis te laten maken met de kracht van mobile-first monitoring op afstand.”


Pulseway Gratis details


Pulseway Free kost misschien niets, maar biedt een rijk scala aan beheerdersspecifieke functies, waaronder:

  • Mobiele monitoring voor twee eindpunten, inclusief Windows-, Linux- of Mac-systeem.
  • Tien meldingen per dag om IT op de hoogte te stellen van eventuele systeemproblemen en statistieken om gebruik, systeembronnen, netwerkprestaties en meer bij te houden.
  • Eenvoudige installatie van de Pulseway-app op een mobiel apparaat naar keuze, waardoor het monitoren van externe systemen binnen enkele minuten kan beginnen.

Degenen die geïnteresseerd zijn in meer kracht op bedrijfsniveau kunnen een gratis proefperiode van 14 dagen krijgen van de Pulseway Team-editie, die maar liefst 100.000 eindpunten kan verwerken, een samenwerkingsomgeving met onbeperkte gebruikersaccounts en nog veel meer.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo