Pulseway voegt antivirus toe aan het mobiele RMM-platform om klanten te beschermen

 Donderdag 12 januari 2017

Pulseway Antivirus levert volledige beveiliging voor gebruikers en hun eindpunten.

Pulsway-antivirus

Pulseway, vandaag de dag de toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first, remote monitoring en management (RMM)-software introduceerde Pulseway Antivirus, dat gebruikers en hun eindpunten volledige beveiliging biedt bij het beheren van gedistribueerde apparaten via het netwerk.

Nu bedrijven steeds vaker systemen op afstand implementeren, wordt IT belast met het beheer van de beveiliging van deze gedistribueerde omgevingen, waar deze zich ook bevinden. IT moet niet alleen antivirussoftware implementeren, maar IT moet ook systemen op afstand voortdurend kunnen controleren op bedreigingen. De gevolgen van een virus- of malwaredreiging voor de cyberveiligheid van een bedrijf kunnen ernstige downtime, kosten of imagoschade veroorzaken.

Pulseway, die pionierde met een mobile-first benadering van systeemmonitoring, stelt zowel ondernemingen als MSP's in staat systemen altijd en overal op afstand te monitoren en te beheren, en corrigerende maatregelen te nemen om problemen op te lossen voordat klanten er last van krijgen. In het huidige cyberklimaat is het van cruciaal belang dat alle bedrijfsapparaten worden beschermd tegen malware en virussen, waar ze zich ook bevinden.

“De huidige proliferatie van mobiele systemen en gedistribueerde, externe arbeidskrachten betekent dat het beveiligen van alle eindpunten geen ‘nice to have’-mogelijkheid is, maar een MUST-have noodzaak”, zegt Marius Mihalec, CEO en oprichter van Pulseway. “Pulseway Antivirus stelt IT in staat zijn netwerk, infrastructuur en uiteindelijk gebruikers te beschermen – waar ze zich ook bevinden.”


Pulseway Antivirus biedt IT-beheerders krachtige eindpuntbescherming door het volgende te bieden:


  • Eenvoudige implementatie – Implementeer Pulseway Antivirus snel in uw netwerk en bescherm systemen binnen enkele minuten.
  • Centrale configuratie – Beheer de configuratie van Pulseway Antivirus centraal rechtstreeks vanuit de webapplicatie, waardoor u duizenden installaties tegelijk kunt inrichten.
  • Unified Threat Management – Ontvang direct meldingen wanneer er bedreigingen worden gedetecteerd en onderneem onmiddellijk actie. Gebruikers kunnen rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaten een overzicht van hun systemen bekijken, systeemscans uitvoeren, de virusdefinitie bijwerken en bescherming inschakelen.
  • Realtime bescherming - Houd alle bestanden veilig, maak surfen op internet en instant messaging veilig, en bescherm uw inbox tegen malware

“Het toevoegen van antivirusmogelijkheden op afstand aan de Pulseway RMM-oplossing is een natuurlijke uitbreiding van onze kernwaardepropositie – om IT-helden in staat te stellen IT-systemen altijd en overal effectief te monitoren en te beheren en corrigerende maatregelen te nemen voordat gebruikers ooit weten dat er een probleem is”, aldus Mihalec.


Kosteneffectief antivirusplatform voor het beheer van eindpunten


Pulseway Antivirus begint bij $1 per maand per werkstation en $2 per maand per server.

Ga voor meer informatie over Pulseway Antivirus naar www.pulseway.com/managed-antivirus-endpoint-protection .

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo