Pulseway Uitgelicht in Nieuw-Zeeland

 Zaterdag 22 februari 2014

Vorige week bracht onze oprichter Marius Mihalec een week door in Nieuw-Zeeland voor een ontmoeting met een van onze grootste partners, Chilisoft.

Bij Pulseway hebben we het grote geluk dat we over de hele wereld een grote groep klanten en partners hebben die ons helpen de boodschap te verspreiden en ons te steunen. Vorige week bracht onze oprichter Marius Mihalec een week door in Nieuw-Zeeland voor een ontmoeting met een van onze grootste partners, Chilisoft. Terwijl we in Nieuw-Zeeland waren, hebben we samen met Chilisoft een evenement georganiseerd om de lokale tech-scene te ontmoeten en Pulseway onder de aandacht te brengen.

Een van onze klanten, de Universiteit van Auckland, kwam ook op het evenement spreken. Eugene Chan, de IT-directeur van de University of Auckland School of Business, nam de tijd om uit te leggen hoe hij en zijn team Pulseway op meer dan 100 apparaten hebben geïmplementeerd.

Met behulp van Pulseway kunnen Chan en zijn team nu op de hoogte worden gesteld van eventuele problemen, actie ondernemen en aangepaste opdrachten verzenden om servers opnieuw op te starten of uit te schakelen. De Universiteit van Auckland is slechts één voorbeeld van hoe een klant met Pulseway niet alleen situaties in de gaten houdt, maar ook actie onderneemt.

Hieronder vindt u enkele foto's van het evenement. Dank aan iedereen die naar het evenement kwam, en aan onze partner Chilisoft voor de organisatie.

Geoff Cossey, CEO van Chillisoft

Geoff Cossey, CEO van Chillisoft

Marius Mihalec, CEO en oprichter van MMSOFT Design

Marius Mihalec, CEO en oprichter van MMSOFT Design

Eugene Chan, IT-directeur van de Universiteit van Auckland

Eugene Chan, IT-directeur van de Universiteit van Auckland

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo