Pulseway lanceert innovatieve, nieuwe mobiele afstandsbedieningsfunctie om te helpen met beveiliging en toegankelijkheid

 Dinsdag 12 november 2019
MSP-gids: hoe u het juiste aanbod opbouwt

Toonaangevend cloud-first, mobile-first softwarebedrijf voor bewaking en beheer op afstand introduceert mobiele afstandsbediening om klanten de vrijheid te geven gebruikers overal te helpen.

Dublin, Ierland, 12 november 2019 -- Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first remote monitoring en management (RMM)-software, heeft vandaag de release aangekondigd van de gloednieuwe mobiele afstandsbediening rechtstreeks ingebouwd in de mobiele apps (iOS en Android). Dankzij de nieuwe release hebben Pulseway-klanten nu toegang tot bestanden en applicaties en kunnen ze gebruikers helpen en systemen op afstand bedienen alsof ze er recht voor zitten, waar en wanneer dan ook.

Pulseway Mobile Remote Control maakt eenvoudige, betrouwbare en vloeiende toegang op afstand tot alle bewaakte systemen mogelijk voor onbeheerde ondersteuning. Het is gebouwd met behulp van een eigen protocol dat is geoptimaliseerd voor de beste prestaties en stelt de gebruiker in staat elke gebruikerssessie op de computer te controleren. Het is niet nodig om poorten te openen om toegang te krijgen tot de systemen. Pulseway verzorgt de communicatie voor zijn gebruikers en houdt al het verkeer end-to-end gecodeerd. De nieuwe functie is toegankelijk via de ingebouwde afstandsbedieningsfunctie in de mobiele Android- en iOS-apps.

'Pulseway is vanaf het begin ontworpen met het idee om onze klanten de vrijheid te geven om op urgente vragen te reageren en onderweg kritische acties uit te voeren', aldus Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. 'Daarom was de introductie van de mobiele afstandsbediening in de Pulseway-app van cruciaal belang voor ons en onze klanten. Ongeacht de locatie van de gebruiker en de aard van het probleem, kunnen de klanten van Pulseway nu zonder beperkingen acties uitvoeren op het benodigde apparaat.'

Pulseway Remote Mobile Control maakt deel uit van de Pulseway RMM-oplossing. Het brengt geen extra kosten met zich mee en biedt een onbeperkt aantal sessies op afstand, waarmee klanten hun bedrijfskosten kunnen verlagen en tegelijkertijd de noodzaak voor meerdere oplossingen voor monitoring op afstand elimineren.

De ingebouwde mobiele afstandsbediening van Pulseway helpt ook bij het beveiligen van systemen. Door bijvoorbeeld traditionele Remote Desktop-oplossingen te gebruiken, zou de gebruiker inkomende poorten moeten openen die toegang vanaf internet in een bedrijfsnetwerk mogelijk maken. Nu kunnen de gebruikers  rechtstreeks vanuit de mobiele apps op afstand toegang tot het systeem krijgen door vanuit een melding naar het systeem te navigeren en te selecteren met welke gebruikerssessie ze verbinding willen maken en waar ze zich in bevinden.

'De lancering van de nieuwe Mobile Remote Control als onderdeel van mijn RMM-oplossing zal mij in staat stellen veel geld te besparen en de noodzaak voor meerdere monitoringoplossingen te elimineren', zegt Eric Thorup, eigenaar van TEK Computer Consulting.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo