Pulseway geeft MSP's 24x7 dekking met nieuw NOC-aanbod

 Dinsdag 14 maart 2017

Managed Service Providers (MSP's) kunnen klanten nu 24x7 van dienst zijn met de nieuwe Network Operations Center (NOC)-service van Pulseway.

NOC-diensten zijn cruciaal voor klanten die 24 uur per dag actief zijn. En als u klanten heeft in een andere tijdzone of met externe kantoren, is een NOC essentieel voor een soepele bedrijfsvoering.

Grote MSP's beschikken vaak over NOC-diensten, die soms op hun hoofdkantoor aanwezig zijn. Met een NOC-dienst zoals die van Pulseway hoeft de MSP geen fulltime personeel op te leiden en in dienst te nemen. En u kunt naar behoefte op- of afschalen.


MSP's kunnen hun activiteiten uitbreiden en zich concentreren op het genereren van klanten.


  • De diensten van Pulseway NOC zorgen ervoor dat uw personeel zich kan concentreren op hoogwaardige diensten en strategische groei.
  • Verleg uw focus van de alledaagse, repetitieve taken die uw dag in beslag nemen naar het verhogen van de omzet om uw bedrijf te laten groeien.
  • Een extra toevoeging aan uw team zonder de aanwerving.
  • Het leveren van topservice, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • Bied ondersteuning buiten kantooruren, zodat uw personeel dat niet hoeft te doen.
  • Laat uw accounts groeien zonder dat u de salarisadministratie hoeft te laten groeien.

Met een NOC-dienst 'huurt' u feitelijk urenlang een gespecialiseerd team en is uw personeel niet onbeschikbaar.


Als u beperkte service-uren heeft, bent u beperkt in uw uitbreidingsmogelijkheden. Het voordeel van het verkrijgen van een NOC-service van uw RMM- of PSA-leverancier is dat de NOC-service nauw integreert met de MSP-oplossingen die u dagelijks gebruikt. Het andere voordeel is dat uw klanten niet kunnen zien wanneer uw winkel ondersteuning afhandelt versus het NOC. En nu de dekking vollediger is, krijgen uw klanten het gevoel dat ze met een grotere aanbieder te maken hebben.

Het Pulseway NOC fungeert als uw eigen team, maar is fulltime beschikbaar. Buiten kantooruren controleert het NOC de eindpunten van de klant op zoek naar problemen. Deze kunnen in een wachtrij worden geplaatst en worden afgehandeld wanneer uw medewerkers terugkomen. Een andere optie is om het NOC alarmen te laten afhandelen, de valse te negeren en het probleem op te lossen op basis van hun beheerdersvaardigheden of om automatisering te gebruiken om problemen op te lossen op basis van vooraf gedefinieerde workflows en best practices.


Experts uit de branche stappen op de NOC-trein.


Neem bijvoorbeeld Charles Weaver, CEO van The MSP Alliance, die steun verleent aan dienstverleners die een NOC-service. “Het is belangrijk voor MSP's om voortdurend te evalueren welke diensten het meest waardevol zijn, en te identificeren welke diensten moeten worden uitbesteed of intern moeten worden uitgevoerd. In wezen moeten MSP's dezelfde evaluatie ondergaan als hun klanten wanneer ze beslissen of ze willen uitbesteden,' aldus Weaver.

Weaver ziet het inhuren van een NOC als de beste aanpak, omdat een MSP tijdens kantooruren niet speciaal een NOC nodig heeft. “Het idee dat je je NOC en helpdesk volledig moet uitbesteden, mag alleen onder de juiste omstandigheden gebeuren. Het is bijvoorbeeld heel gebruikelijk dat kleinere MSP's buiten kantooruren of in het weekend/vakantie ondersteuning nodig hebben voor hun NOC, maar dit niet zelf kunnen doen, ', aldus Weaver. 'Het is echter een heel andere situatie om zeg dat u van plan bent nooit een NOC of helpdesk te hebben. Dit is de essentie van het zijn van een MSP. Als u nooit van plan bent uw eigen monitoring-, beheer- en helpdeskmogelijkheden te ontwikkelen, roept dit de vraag op wat uw werkelijke doel en waarde voor uw klanten is. Het NOC is de serviceleveringsmotor voor uw MSP-praktijk, ”, zei hij.


Tijd om strategisch te zijn


Eén voordeel voor een NOC is dat MSP-stafmedewerkers meer tijd hebben om strategisch te zijn, een argument dat wordt aangevoerd in een MSPmentor blog. “Door samen te werken met een NOC-leverancier om 24 uur per dag ondersteuning en routinefuncties te leveren, zoals patchbeheer en systeemonderhoud, kunt u zich beter concentreren op het adviserende deel van het bedrijf”, MSPmentor-auteur Pedro Pereira schreef.

Geïnteresseerd in de diensten van Pulseway NOC?
Praat met ons gespecialiseerde team om te zien hoe onze NOC-service uw bedrijf kan helpen.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo