Pulseway voegt Redmond Channel Partner toe aan groeiende lijst met prijzen

 Dinsdag 18 april 2017

De Pulseway RMM won vorig jaar een kritische prijs voor IT-professionals toen we PCMag's Best Infrastructure Service Award voor zowel 2015 als 2016 in de wacht sleepten.

Meer recentelijk heeft Pulseway een prijs voor kanaalfocus toegevoegd toen we de Redmond Channel Partner Editors' Choice Award voor het beste mobiele RMM-product van 2017 voor Pulseway MSP in ontvangst namen.

Deze prijs is bedoeld voor producten die grote waarde bieden aan leveranciers van Microsoft-oplossingen.

'In deze tweede jaarlijkse lijst hebben de redacteuren van Redmond Channel Partner het veld afgespeurd naar producten, diensten en programma's die de grootste kansen bieden voor Microsoft-channelpartners', aldus Scott Bekker, hoofdredacteur van Redmond Channel Partner. 'Van de honderden producten die het afgelopen jaar zijn uitgebracht en die voortbouwen op de Microsoft-stack, zijn dit degenen die op Microsoft gebaseerde oplossingen sneller, veiliger, nuttiger en gespecialiseerder maken.'

Pulseway-prijs 2017

Pulseway waardeert de erkenning. “We zijn blij dat we deze prijs hebben gewonnen.” Aldus Marius Mihalec, CEO en oprichter van Pulseway. “Het betekent nog meer weten dat het publiek en onze klanten op ons hebben gestemd. Dit is wat we hier bij Pulseway proberen te bereiken, een product bouwen waar onze gebruikers trots op kunnen zijn.”

Het bekroonde Pulseway-product is Pulseway MSP, een speciale versie van de oplossing gericht op oplossingen en serviceproviders, en omvat nu PSA-functies voor professionele services, NOC-mogelijkheden en antivirusbescherming.

Dit is wat Redmond Channel Partner te zeggen had:

“Voordat er ooit een formele stap werd gezet naar de MSP-markt, was het in Dublin, Ierland gevestigde op mobiliteit gerichte RMM-product van Pulseway al behoorlijk populair onder MSP’s. Ongeveer de helft van de 3.000 klanten van het bedrijf waren MSP's, omdat ze aangetrokken waren tot de betaalbare prijs en de basismogelijkheden van het product. Deze omvatten monitoringsystemen zoals Windows- en Linux-servers, Windows- en Mac-desktops, of .NET- en Java-applicaties en het verzenden van waarschuwingen naar beheerders, die op details kunnen inzoomen en op afstand vele soorten corrigerende maatregelen kunnen nemen vanuit een webbrowser of native app op iOS , Android of Windows Phone”, aldus het tijdschrift. “Vervolgens bracht het bedrijf afgelopen augustus Pulseway MSP uit, zijn eerste speciale MSP-product . Enkele verbeteringen aan het basisproduct voor de MSP-editie omvatten meer scriptmogelijkheden; de mogelijkheid om aanpasbare en white-label rapporten aan klanten te bieden; integratie met Pulseway Business Management Software, een pakket voor de automatisering van professionele diensten; en samenwerkingsfuncties.”


De IT-hoek


Aan de IT-kant viel PCMag de afgelopen twee jaar op met de prijs voor de beste infrastructuurbeheerservice.

“Het beheren van netwerken wordt tegelijkertijd eenvoudiger en complexer, waarbij een softwaregedefinieerde infrastructuur het dagelijkse beheer en de dagelijkse implementatie eenvoudiger maakt, terwijl schijnbaar eindeloze doelstellingen voor cloudimplementatie en servicemogelijkheden netwerkbeheerders meer opties (en kopzorgen) geven dan ooit. Wat nodig is, is één enkele toolstack om de hedendaagse cloudgebaseerde architecturen eenvoudig en efficiënt te beheren”, aldus PCMag. “ Pulsway heeft nog niet alles door, maar het product is goed op weg om een dergelijke oplossing te bieden, die cloud-compatibel infrastructuurbeheer , applicatieprestatiebeheer (APM) en activabeheer omvat, allemaal onder één softwaredak. Hoewel het in al deze categorieën inzetbaar is, blinkt het pakket echt uit in infrastructuurbeheer en het beheren van uw IT-middelen, en heeft het zelfs enige kracht in de categorie mobiel apparaatbeheer (MDM).

Pulseway won ook een PCMag Editor's Choice. Dit is wat die recensie te zeggen had over het mobiele karakter van de RMM.

“Pulseway schittert echt als je de mobiele client gebruikt. Acties voor het reageren op de meest voorkomende verzoeken zijn beschikbaar via de mobiele app op Android- en iOS-apparaten, inclusief herstart-, uitlog- en terminalacties op Mac OS en Unix-gebaseerde platforms. Je hebt de mogelijkheid om vanaf je mobiele apparaat volledig op afstand toegang te krijgen tot Windows-machines, een enorme winst voor IT-personeel binnen bedrijven, die sneller kunnen reageren op storingen voordat ze worden opgemerkt door mensen buiten de afdeling”, aldus de website.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo