Pulseway is de nummer 1 software voor ondersteuning op afstand van 2020

 Vrijdag 29 mei 2020
Pulseway is de nummer 1 software voor ondersteuning op afstand van 2020

Pulseway, een wereldleider op het gebied van software voor monitoring en beheer op afstand (RMM), is gerangschikt als nummer 1 Remote Support Software van 2020 door Software Advice, een partner van Gartner die gespecialiseerd is in het helpen van bedrijven bij het kiezen van de juiste softwareoplossingen.

Om zelfs maar voor de lijst in aanmerking te komen, hanteerde Software Advice een reeks strenge criteria, waaronder functies (afstandsbediening, chatten, scherm delen, enz.), gebruikersrecensies, prijzen en de mogelijkheid om als een zelfstandig product te functioneren.

In deze vergelijking met de beste softwareproducten voor ondersteuning op afstand ter wereld kwam Pulseway als top uit, vóór alle andere spelers op de lijst.


Wat maakt Pulseway de beste software voor ondersteuning op afstand van 2020


Deze lijst met onderscheidende kenmerken maakt Pulseway een klasse apart van andere spelers op de markt:

  • Mobile-first-aanpak: Pulseway is vanaf de basis opgebouwd als een mobile-first RMM-oplossing. Het biedt technici volledige controle over hun IT-netwerken, zelfs als ze niet op hun werkstation zijn. Technici kunnen vanaf elke locatie kritieke IT-problemen oplossen met behulp van elk apparaat dat zich het dichtst bij hen bevindt.
  • Afstandsbediening: Dankzij de ingebouwde afstandsbedieningsfunctie hebben IT-professionals op afstand toegang tot elk eindpunt dat zij beheren. Met deze functie kunnen technici bestanden en applicaties vanaf een eindpunt bekijken, beheren en openen alsof ze er recht voor zitten.
  • Patchbeheer: Pulseway wordt geleverd met een krachtige patchbeheer- engine die het besturingssysteem en software van derden up-to-date houdt zonder enige kwetsbaarheden. Pulseway biedt nu ondersteuning voor meer dan 80 softwaretitels van derden en de lijst blijft groeien.
  • Automatisering: de krachtige automatiseringsengine van Pulseway combineert workflowtechnologie met een intuïtieve gebruikersinterface. Naast het automatiseren van repetitieve IT-taken, kunnen technici hierdoor IT-problemen automatisch oplossen.
  • Integratie: Pulseway kan naadloos worden geïntegreerd met verschillende IT-oplossingen om een reeks IT-taken af te handelen vanaf één enkel, verenigd platform. Met deze functie kunnen technici verschillende tools integreren, zoals PSA, cloudback-up, antivirus en meer.

De kopersgids van Software Advice analyseerde de behoeften van verschillende soorten softwarekopers op de markt. Op basis van verschillende overwegingen werd Pulseway de ideale oplossing gevonden voor ondernemingen, kleine bedrijven en managed service providers (MSP's). Sluit u nu aan bij Pulseway en profiteer optimaal van de beste Remote Support Software van 2020.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo