Pulseway kondigt integraties aan met Connectwise Manage

 Dinsdag 26 maart 2019
Pulseway kondigt integraties aan met Connectwise Manage

Pulseway heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van ConnectWise Manage™ naar de Global Technology Integration Program. De technologie-integratie met ConnectWise zal de wereldwijde klanten van beide leveranciers in staat stellen de tijd die technici nodig hebben om problemen op te lossen drastisch te verminderen, waardoor MSP's een superieur niveau van klantenservice kunnen leveren tegen lagere kosten.

'De toevoeging van ConnectWise Manage™ aan Pulseway's uitgebreide Global Technology Integration Program stelt gezamenlijke klanten in staat te profiteren van het Pulseway RMM-platform, dat de eindpunten in hun ConnectWise-portal in kaart brengt', aldus Marius Mihalec, oprichter & CEO van Pulseway. 'Pulseway blijft samenwerken met de beste technologieën in de sector om ons uitgebreide wereldwijde klantenbestand een naadloze ervaring te bieden binnen hun IT-infrastructuur.'

Nieuwe functies en functionaliteit tussen Pulseway en ConnectWise Manage™ erbij betrekken:

  • Het in kaart brengen van Pulseway-organisaties, locaties en agentgroepen aan ConnectWise-bedrijven
  • Automatisch aanmaken van servicetickets binnen ConnectWise Manage (minder werk voor de onderlinge partner)

'Zoals de meeste MSP's bekend zijn, kan geen enkel product effectief aan al uw behoeften voldoen; vooral niet het RMM/PSA-stuk. We gebruiken Pulseway (RMM) en ConnectWise (PSA) al jaren, omdat beide bekend staan als de crème van het gewas op hun respectievelijke velden. Met deze nieuwe integratie is het leven voor de MSP's die Pulseway en ConnectWise gebruiken een stuk eenvoudiger geworden. Pulseway stuurt nu waarschuwingen en alleen die waarschuwingen die u waardig acht naar ConnectWise voor het aanmaken van een supportticket; allemaal automatisch gebaseerd op uw vooraf bepaalde meldingsparameters. In onze eindeloze zoektocht om die echt belangrijke meldingen, waarschuwingen, tickets, enz. op één ruit te hebben - zijn we zojuist dichterbij gekomen met deze verbeteringsfunctie van Pulseway. Weten dat onze medewerkers dat niet doen Omdat u niet meerdere producten hoeft te controleren op ernstige waarschuwingen, wordt de kans kleiner dat een waarschuwing wordt gemist, en dat is van onschatbare waarde in de MSP-wereld', aldus Kyle Fillion, oprichter van Evolve IT.

Het Pulseway Global Technology Integration Program is een uitgebreid integratieprogramma dat een uitgebreid ecosysteem creëert waarmee Pulseway-klanten eenvoudig kunnen aansluiten op de toonaangevende technologieën in de branche. Naast ConnectWise kan Pulseway worden geïntegreerd met onder meer Autotask, ITGlue, Kaspersky Lab, Pagerduty, Slack, Warranty Master en Zendesk.

Voor meer informatie over het Global Technology Integration Program van Pulseway: /integrations

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo