Genereer aangepaste, gedetailleerde en elegante rapporten voor uw klanten

 Maandag 29 augustus 2016

Verzend aangepaste en gedetailleerde rapporten met één klik op de knop om de status, prestaties, het gebruik van hulpbronnen en nog veel meer samen te vatten. Alle gegevens worden weergegeven in een helder en elegant formaat, zodat uw team of uw klanten de informatie gemakkelijk kunnen visualiseren en interpreteren. Selecteer eenvoudig een scope waarvan u een rapport wilt ontvangen en e-mailt dit naar de gewenste ontvanger. U kunt het rapport ook op elk gewenst moment downloaden.


Een rapport maken


Log in op de Pulseway WebApp en selecteer onder het gedeelte Rapportage het menu-item Sjablonen. Selecteer een sjabloon uit de lijst en klik vervolgens op de knop "Rapport maken". Voer een rapportnaam in, selecteer een systeemscope en configureer de meldingsopties.

Maak een rapport

Uitvoering van rapporten plannen


Om de uitvoering van het rapport te plannen, klikt u op Planning inschakelen om het dialoogvenster Planning te openen, selecteert u de gebeurtenis, de dagen van de week en de starttijd en klikt u vervolgens op de knop OK om de planning op te slaan.

Stel een schema op

Rapporten bekijken


Keer terug naar de lijst met sjablonen en voer het nieuw gemaakte rapport uit door de muis over het rapportitem te bewegen en op het pictogram Rapport uitvoeren te klikken. Zodra het rapport is gegenereerd, klikt u op de knop Bekijken om het rapport te bekijken.

Bekijk een rapport

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo