Pulseway kwartaal 1 2018-update

 Woensdag 11 april 2018

Het was een geweldig eerste kwartaal voor Pulseway en we wilden enkele hoogtepunten, nieuwe functies en nieuwe inhoud met onze klanten delen.

werkt afbeelding bij

OS-patchbeheer + patchrapportage

OS Patch Management en Patch Reporting zijn nu zonder extra kosten beschikbaar voor alle Pulseway-gebruikers.

Ontdek hoe u aan de slag kunt met deze snelle blog.

Witte etikettering 2.0

Met de nieuwe release kunt u nu een logo met een donkere achtergrond toevoegen en het ondersteuningsverzoek voor de agent aanpassen met uw logo en bedrijfsinformatie. Lezen hierover hier.


PSA-verbeteringen


De nieuwste update brengt bugfixes, Xero-integratie, factureringsautomatisering, nieuwe offertesjabloon en meer.

Webroot-beveiligingsbewustzijnstraining

In maart organiseerden we een gezamenlijk beveiligingswebinar met onze partner Webroot om de integratie met Pulseway te demonstreren en te praten over hun Security Awareness Training. Je kunt het evenement opnieuw beleven door onze opname te bekijken.

coole dingen

Marketinggids voor MSP's


We hebben onlangs onze nieuwe contentserie voor MSP's gelanceerd. Gericht op het genereren van leads via een moderne digitale marketingaanpak. Je kunt onze gids vinden op Sociale mediaplanning, Facebook Advertising en Twitter Advertising. Als u met ons wilt praten over het bovenstaande, kunt u een e-mail sturen naar marketing@pulseway.com


Pulseway-bijdragernetwerk


Het Pulseway Contributor Network is een platform waarmee u uzelf en uw ideeën over technologie, zaken en uitdagingen waarmee u elke dag wordt geconfronteerd, kunt uiten. Word een thought leader in de branche en krijg backlinks naar uw bedrijfswebsite of sociale mediakanalen.


ROI-calculators


We hebben onlangs twee calculators op onze website gelanceerd om u te laten zien hoeveel u kunt besparen op PSA & NOC diensten.

nieuwe inhoud

OS-patching is de sleutel tot het stoppen van Meltdown- en Spectre-aanvallen


In het geval van Meltdown en Spectre zijn de aanvallen gericht tegen de CPU, maar zijn de oplossingen grotendeels gericht op het besturingssysteem. Veel exploits werken op deze manier, daarom zijn OS-patches zo cruciaal voor de algehele beveiliging.


Verticale markten: één sleutel tot MSP-succesHoe u uw gestolen laptop kunt vinden


Hoe u Pulseway op mobiel kunt gebruiken samen met andere technieken om vind uw gestolen laptop.

Als u vragen heeft over de functies en inhoud van deze blog, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via:support@pulseway.com

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo