Los systeemproblemen op met Pulseway en PagerDuty

 Dinsdag 29 april 2014

Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van systeemproblemen voordat deze kritiek worden. Dat is waar Pulseway en PagerDuty samenkomen.

Alleen al het gebruik van Pulseway is een geweldige stap om ervoor te zorgen dat u systeemproblemen overal ter wereld kunt aanpakken. Maar ervoor zorgen dat u op de hoogte bent van deze problemen voordat deze van cruciaal belang worden, is de volgende stap. Dat is waar Pulseway en PagerDuty samenkomen.

Drukbezette IT-systeembeheerders hebben een zeer belangrijke taak: ervoor zorgen dat alle systemen soepel werken. Maar wat gebeurt er als er iets misgaat?

Het monitoren van servers vanaf uw telefoon is slechts het halve werk. De andere helft onderneemt actie. En dat is precies waar Pulseway in beeld komt. Pulseway wordt vertrouwd door meer dan 3.600 IT-afdelingen en MSP's over de hele wereld en is de gemakkelijkste manier om elk IT-systeem veilig op afstand te monitoren en er actie op te ondernemen, vanaf elke smartphone of tablet.

Hier zijn drie tips over wat u moet doen als een systeem problemen ondervindt en zowel PagerDuty als Pulseway samenwerken.


1. Zorg dat je een aanvalsplan gereed hebt


Stel waarschuwingen in met PagerDuty om de juiste mensen op de hoogte te stellen in geval van een probleem. Deze waarschuwingen kunnen worden verzonden via telefoon, sms of e-mail. We raden altijd aan om meer dan één persoon waarschuwingen te laten ontvangen, en met verschillende aantallen nieuwe pogingen.


2. Onderneem actie


Zodra u die waarschuwing via PagerDuty ontvangt en de Pulseway-app op iOS, Android of Windows Phone opent, heeft u veel opties om het probleem aan te pakken. Met Pulseway kunnen gebruikers Terminal-opdrachten rechtstreeks vanuit de app uitvoeren. U kunt indien nodig ook opnieuw opstarten of afsluiten.


3. Wees altijd voorbereid


Zorg ervoor dat u een spelplan gereed heeft voor het geval dit opnieuw gebeurt. Weet precies welke commando's je moet uitvoeren, of in welke volgorde je dingen moet doen. En zorg ervoor dat anderen weten wat het plan is... niet alleen jij.

Het integreren van PagerDuty met Pulseway is eenvoudig en vereist slechts een paar stappen. PagerDuty heeft een gids samengesteld om u te helpen bij het volledig instellen van Pulseway .

Heeft u PagerDuty geïntegreerd met Pulseway? Laat het ons weten op Twitter door @MobilePCMonitor te tweeten over hoe u PagerDuty en Pulseway gebruikt!

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo