Pulseway tilt IT-ondersteuning voor eindgebruikers naar een hoger niveau met de lancering van Client Portal, een slim platform voor zelfbediening en zelfherstel

 Dinsdag 24 augustus 2021
Pulseway tilt IT-ondersteuning voor eindgebruikers naar een hoger niveau met de lancering van Client Portal, een slim platform voor zelfbediening en zelfherstel

Het transformeren van de manier waarop organisaties IT-ondersteuning leveren, via geautomatiseerde selfservice waarmee eindgebruikers hun eigen problemen direct en automatisch kunnen oplossen.

Dublin, Ierland, 24 augustus 2021 - Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first monitoring op afstand en managementtechnologie (RMM), heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn innovatieve, volgende generatie ondersteuningsplatform voor eindgebruikers, Pulseway Client Portal. Pulseway blijft zijn waarde voor de industrie bewijzen als een innovatieve en disruptieve RMM-aanbieder met een laserfocus op de efficiëntie en productiviteit van IT-professionals door een toonaangevend ondersteuningsplatform te bieden waarmee eindgebruikers hun eigen IT-problemen onmiddellijk kunnen oplossen zonder te wachten een technicus om vrij te worden. Dit vermindert niet alleen de druk op ondersteunings- en IT-teams, waardoor ze zich kunnen concentreren op meer cruciale taken en problemen, het verhoogt ook de tevredenheid van de eindgebruikers.

'We geven organisaties een geheel nieuwe en efficiënte manier om IT-ondersteuning te leveren', zegt Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. “Pulseway Client Portal biedt bedrijven een centrale ondersteuningshub waarmee hun eindgebruikers en werknemers hun eigen IT-problemen snel en efficiënt kunnen oplossen. Van het bestellen van nieuwe apparatuur of het aanvragen van meer opslagruimte, tot het oplossen van hun eigen printer- en computerproblemen. Voor de eindgebruiker krijgen ze hun probleem snel opgelost en zijn ze operationeel, en voor de organisatie besteden ze minder tijd aan het uitvoeren van alledaagse basistaken, waardoor middelen vrijkomen om zich te concentreren op bedrijfskritische projecten. Het portaal en de probleemoplossers voor zelfhulp zijn volledig aanpasbaar, wat betekent dat elke organisatie zijn eigen unieke zelfbedieningsstromen kan opzetten. We hebben al geweldige feedback gekregen van onze partners en zullen het product in de toekomst blijven verbeteren en ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we aan de echte behoeften van gebruikers voldoen.”

'We hebben zeer nauw samengewerkt met MSP's en IT-professionals om inzicht te krijgen in de problemen waarmee ze in het huidige klimaat worden geconfronteerd.' zei Andy Ellwood, VP Product Marketing. “Het verbeteren van de IT-efficiëntie heeft geleid tot de meeste van onze productverbeteringen en releases van nieuwe functies, en Client Portal was daarop geen uitzondering. Met Pulseway Client Portal kunnen zowel MSP's als interne IT-afdelingen de meeste van hun repetitieve ondersteuningsvragen automatiseren en gebruikers en klanten in staat stellen problemen direct op te lossen, met volledig aanpasbare en op maat gemaakte oplossingspaden voor elk bedrijf.”

Met Pulseway Client Portal kunnen IT-technici en systeembeheerders volledig aanpasbare oplossingspaden bouwen die zijn afgestemd op hun zakelijke behoeften en de meest voorkomende tickets om de ondersteuning van eindgebruikers volledig te automatiseren zonder de noodzaak van handmatige tussenkomst. Als het specifieke probleem niet via oplossingspaden kan worden opgelost, kan de eindgebruiker dankzij een ingebouwde realtime chatfunctie direct rechtstreeks met een technicus communiceren. De technicus ontvangt een logboek van de zelfbedieningsstappen die de gebruiker heeft geprobeerd en een samenvatting van de chat wordt vervolgens opgenomen en kan naar de technicus worden gestuurd voor trackingdoeleinden en kwaliteitscontrole van het ondersteuningsteam.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo