Pulseway lanceert Automation Workflows 2.0 voor een nog naadlozere gebruikerservaring

 Dinsdag 23 februari 2021

Bouw snellere, intuïtievere workflows met de nieuw ontworpen gebruikersinterface en ondersteuning voor kopiëren en plakken voor acties en voorwaarden.

Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first software voor monitoring en beheer op afstand (RMM), heeft een nieuwe gebruikerservaringinterface uitgebracht voor Automatiseringsworkflows die een nog naadlozere ervaring voor de gebruikers zullen bieden, terwijl potentiële downtime wordt voorkomen en de IT-infrastructuur veilig en soepel blijft werken.

automatische hersteltechnologie

Een nieuwe gebruikersinterface ondersteunt kopiëren en plakken voor acties en voorwaarden, waardoor het nu nog eenvoudiger en sneller is om complexe workflows met meerdere niveaus te bouwen om veelvoorkomende problemen automatisch op te lossen – vaak voordat gebruikers het merken. "De automatiseringsworkflows van Pulseway worden door veel van onze gebruikers al gewaardeerd als een essentieel onderdeel van hun toolkit om de eindgebruikerservaring te verbeteren en de uptime te maximaliseren. De nieuwe interface verbetert de bruikbaarheid van deze functie en maakt het nog eenvoudiger en sneller om geavanceerde workflows te bouwen" , zegt Marius Mihalec, CEO en oprichter van Pulseway.

Automatisch herstel van IT-problemen

Ga voor meer informatie naar: www.pulseway.com/it-automation

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo