Pulseway introduceert gloednieuwe automatiseringsworkflows om problemen namens de gebruiker automatisch op te lossen

 Donderdag 2 april 2020
Pulseway introduceert gloednieuwe automatiseringsworkflows om problemen namens de gebruiker automatisch op te lossen

Klanten van Pulseway kunnen nu volledig aanpasbare automatiseringsworkflows bouwen, waardoor het oplossen van IT-problemen op de automatische piloot gebeurt en potentiële downtime voor hun bedrijf wordt voorkomen, terwijl hun reactie-efficiëntie wordt verhoogd.

Dublin, Ierland, 2 april 2020 -- Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first software voor monitoring en beheer op afstand (RMM) is verheugd de lancering aan te kondigen van een nieuwe krachtige automatiseringsworkflowfunctie die IT-problemen namens een gebruiker automatisch zal oplossen. De onlangs verbeterde Automation Engine zal de klanten van Pulseway helpen hun werklast te verlichten en tegelijkertijd potentiële downtime te voorkomen en de IT-infrastructuur veilig en soepel te laten werken.

"Ik ben enorm enthousiast om de automatiseringsworkflows-functie te lanceren, aangezien dit een van de meest gevraagde functies van onze klanten is, en we konden niet trotser zijn op het eindresultaat", aldus Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. "Deze essentiële functie stelt onze klanten in staat om het oplossen van veel voorkomende IT-problemen op de automatische piloot te zetten, waardoor ze tijd vrijmaken voor wat echt belangrijk is. De partners van Pulseway kunnen nu volledig aanpasbare workflows bouwen met onbeperkte routes, wat betekent dat we geen enkele taak meer kunnen uitvoeren." geen oplossing voor u. Of u nu een Managed Service Provider (MSP) op ondernemingsformaat bent met honderden klanten of een systeembeheerder die in zijn eentje de volledige IT-infrastructuur beheert, zal de automatiseringsworkflowfunctie de manier veranderen waarop u naar IT-beheer kijkt.”

De nieuw toegevoegde automatiseringsfunctie is gebouwd als een uitbreiding van meldingen, zodat het platform automatisch op problemen kan reageren en potentiële downtime of escalaties kan elimineren. Het is rechtstreeks ingebouwd in de Pulseway RMM-automatiseringsmodule en is zonder extra kosten beschikbaar voor alle Pulseway Team-klanten. Elke workflow is ontworpen om volledig aanpasbaar te zijn volgens de wensen en behoeften van de klant, waardoor een gebruiker kan kiezen uit 17 variaties van triggers, waaronder hoge CPU, systeemstatus, inloggen door gebruiker, weinig schijfruimte en nog veel meer. Enkele van de beschikbare acties van de automatiseringsworkflows zijn onder meer het uitvoeren van een script of een taak, het starten/stoppen van een  service, een waarschuwing aanmaken, de prioriteit van meldingen wijzigen, toevoegen en  tags verwijderen en processen beëindigen.

Concreet stelt de nieuwe automatiseringsworkflowfunctie de klanten van Pulseway in staat het volgende te doen:

  • Bouw volledig aanpasbare workflows dankzij de intuïtieve workflowbuilder
  • Gebruik meldingen als workflowtriggers
  • Start automatisch de uitvoering van de workflow wanneer een waarschuwing wordt geactiveerd
  • Bekijk realtime updates van de uitvoeringsstappen die de workflow doorloopt
  • Krijg de status en de uitvoeringstijd van eerder uitgevoerde workflows

"Het feit dat de meeste problemen nu automatisch op de achtergrond kunnen worden verholpen zonder dat handmatige onderschepping nodig is, is gewoonweg verbazingwekkend voor de efficiëntie van mijn bedrijf", zegt Phil Law, Managing Director van Spicy Support, een in Manchester gevestigde aanbieder van beheerde services. "Het opzetten van je eigen workflow is heel eenvoudig en de ervaring had niet naadlooser kunnen zijn dankzij de duidelijke en duidelijke gebruikersinterface. Deze functie zal ons veel tijd besparen en ons in staat stellen onze focus te verleggen naar urgentere IT-problemen."

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo