MSP-handleiding over het gebruik van Twitter voor marketing

 Maandag 9 april 2018

Blog waarin MSP-bedrijven laten zien hoe ze Twitter kunnen inzetten voor contentmarketing.

Twitter is een enorm platform voor sociale media dat MSP's kunnen gebruiken om nieuwe leads voor hun bedrijf te genereren. Twitter is oorspronkelijk ontworpen met het oog op gesprekken, dus het is beperkter in termen van langdradige berichten die kunnen worden verzonden. Pas onlangs hebben ze de tekenlimiet voor tweets verhoogd van de oorspronkelijke 140 naar 280. Zelfs met de toename van het aantal tekens is het over het algemeen beter om het kort, krachtig en to the point te houden. Vergeet niet om bij het tweeten altijd de boodschap van uw merk in gedachten te houden, uw inhoud in lijn te houden met de branche van uw bedrijf en geen gesprekken aan te gaan die het bedrijf niet ten goede komen, maar wees ook niet bang om het bedrijf op civielrechtelijke wijze te verdedigen. manier zoals onderstaand voorbeeld.

Twitteren

Met ongeveer 330 miljoen maandelijkse actieve gebruikers de kans is groot dat uw klanten het platform gebruiken. De leeftijdscategorie die Twitter gebruikt, is behoorlijk gevarieerd, volgens het Pew Research Center 36 % van de 18-29-jarigen gebruikt Twitter en 22% van de 30-49-jarigen en 18% van de 50-64-jarigen. Net zoals Facebook en LinkedIn moet Twitter inkomsten genereren en dit gebeurt doordat bedrijven op hun platforms adverteren en Twitter-gebruikers Twitter-advertenties gebruiken om hun bereik te vergroten en meer inkomsten voor zichzelf te genereren. In de loop der jaren heeft Twitter zijn advertentieaanbod uitgebreid met een verscheidenheid aan verschillende inhoudstypen om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk met uw publiek kunt communiceren.

Twitteren

Het Twitter Ads-platform is vrijwel hetzelfde ontworpen als Facebook Ads Manager. De afbeelding hierboven laat zien wat u te zien krijgt zodra u een Twitter Ads-account heeft aangemaakt en klikt om te starten om een campagne te maken. Hier bepaalt u wat uw doel zal zijn, dus wat is de belangrijkste statistiek waarin u hoge cijfers wilt zien. Als u alleen maar de bekendheid wilt vergroten, kijkt u naar bereik en vertoningen en als u wilt dat mensen uw inhoud leuk vinden en delen, dan zult u dat doen. kies betrokkenheid als uw primaire doelstelling. Voor dit voorbeeld kiezen we het verkrijgen van nieuwe volgers als het primaire doel van deze voorbeeldcampagne.

objectieve campagne

Zodra uw doel is ingesteld, krijgt u het bovenstaande scherm te zien. Aan de rechterkant van het scherm ziet u meer uitleg over de campagne die u heeft gekozen. In het RODE vak bepaalt u de naam van uw campagnes, dus als u een aantal campagnes heeft, kunt u gemakkelijk zien welke welke zijn. De volgende stap in het vak PAARS is een zeer belangrijke stap: het instellen van uw budget voor de campagne. Dit kan worden ingesteld op een dagelijkse limiet of u kunt in totaal instellen hoeveel u bereid bent uit te geven als u meer beperkingen heeft. Het BLAUW vak is een vervolg op het budgetteringsgedeelte, waar u een einddatum voor uw campagne wilt instellen als deze is gebaseerd op een evenement of als u het gewoon voor een bepaalde periode wilt gebruiken. U kunt de campagne ook continu laten draaien totdat het budget voor de campagne op is.

In de onderstaande afbeelding ziet u het volgende scherm tijdens het maken van een Twitter-advertentiecampagne. Hier bepaalt u het advertentiemateriaal voor uw campagne. Als u regelmatig actief bent op Twitter, heeft u de mogelijkheid om berichten te gebruiken die u al heeft gemaakt voor uw feed. Als u echter niet regelmatig post, is het raadzaam nieuwe en frisse berichten te maken die uw merkboodschap en de boodschap beter onder de aandacht brengen. idee achter uw campagne.

Kies uw advertentiemateriaal

Vervolgens moet je de doelgroep definiëren waarop je deze berichten wilt targeten en dit lijkt sterk op het Facebook Ads Manager-platform. Met de verschillende targetingniveaus probeert Twitter u een geschat publiek te geven dat u zult bereiken. U kunt uw doelgroepen baseren op geslacht, locatie en leeftijdscategorie. Je kunt ook bepaalde aspecten van het publiek opnemen of uitsluiten, zoals pagina's die ze volgen en hun hobby's, zodat je je echt kunt beperken tot de exacte klant waarmee je in contact wilde komen. U kunt er ook voor kiezen om huidige volgers op uw Twitter-pagina de advertenties niet te laten zien, zodat u op budget kunt besparen als u volledig nieuwe leads wilt targeten. U kunt uw doelgroepen ook voor later bewaren, zodat u sneller campagnes kunt maken en deze net zo goed kunt laten ontwerpen als de campagnes waar u in eerste instantie veel tijd aan zult besteden.

vind je publiek

Vervolgens kunt u indien nodig uw campagnebudget opnieuw definiëren. Het laatste scherm is een beoordelingspagina, zodat u nog een laatste blik kunt werpen om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met al het advertentiemateriaal, het budget enz. Op elk moment dat u bepaalde aspecten van een campagne wilt bekijken, wilt u bijvoorbeeld Om uw advertentiemateriaal uit te wisselen, kunt u het navigatiepaneel aan de linkerkant van elke pagina gebruiken om tussen de verschillende processen voor het maken van uw eerste campagne te schakelen.
Afhankelijk van het publiek en de boodschap die u besluit om Twitter-campagnes te gebruiken, kan dit zeer nuttig zijn voor uw MSP-bedrijf. Of u nu uw naam in uw omgeving bekend wilt maken of reclame maakt voor uw diensten aan een specifiek type bedrijf, dit is allemaal mogelijk via het Twitter Ads-platform. Het is handig om te allen tijde het budget te kunnen bepalen voor MSP-bedrijven van elke omvang, omdat u er meer controle over kunt houden. Het creëren van inhoud waarmee uw publiek zich zal bezighouden, is het belangrijkste onderdeel, omdat dit op zijn minst zal leiden tot een positiever sentiment over uw merk.

Twitter-campagne

Online blog Statusbrew heeft statistieken verzameld met betrekking tot het gebruik van Twitter voor bedrijven in 2018. Hieruit bleek dat 65,8% van de bedrijven in de VS met meer dan 100 werknemers Twitter gebruikt voor contentmarketing. 78% van de mensen die op Twitter een klacht indienen bij een bedrijf, verwachten binnen een uur een reactie. De afgelopen jaren is Twitter voor veel bedrijven een klantenservice-/ondersteuningstool geworden, omdat sommige mensen de anonimiteit van het platform verkiezen boven iemand bellen. Met betrekking tot deze statistiek bleek ook dat 77% van de Twitter-gebruikers positiever over een merk denkt als er op hun tweet is gereageerd. Met Twitter kunt u klantenondersteuning van hoge kwaliteit bieden zonder de hele dag aan een telefoon vast te zitten en uw contentmarketing een extra kanaal te geven om het bereik ervan te vergroten.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo