Pulseway sluit 2018 af met grote klantwinstmijlpalen; Toonaangevende markt voor monitoring en beheer op afstand

 Maandag 14 januari 2019

2018 Gemarkeerd met exponentiële klantengroei, nieuwe aanbiedingen, partnerschappen en prijzen

Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first remote monitoring en management (RMM)-software, sluit zijn deuren 2018 met een samenvatting van de belangrijkste zakelijke mijlpalen die de marktleider heeft bereikt. Met de toevoeging van meer dan 1.200 nieuwe betalende klanten en 25.000 gratis gebruikers die zich aansluiten bij de Pulseway-gemeenschap is het bedrijf een hub voor IT- en netwerkbeheerders die op zoek zijn voor één enkel venster om hun IT-omgevingen te bekijken.

Pulseway monitort, beheert en bestuurt Windows-, Mac- en Linux-apparaten, evenals de applicaties op die apparaten, voor meer dan 6.000 bedrijven en managed service providers (MSP's) wereldwijd.

“Terwijl IT-organisaties blijven migreren naar multi-cloudomgevingen in wereldwijd verspreide ondernemingen, is de behoefte aan één overzicht voor het monitoren en beheren van IT-systemen steeds belangrijker geworden om binnen de hele organisatie te communiceren”, aldus Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. “Pulseway heeft altijd vóór de marktcurve geïnnoveerd en in 2018 was dat niet anders.


Nieuw Pulseway-aanbod voor 2018:


  • Pulseway 6.0 (Scale) : De nieuwste versie van Pulseway's IT-systeembeheerplatform gericht op het ondersteunen van groeiende MSP's en middelgrote ondernemingen. Pulseway Scale stelt IT-professionals in staat om op afstand IT-systemen met duizenden eindpunten te monitoren en te beheren vanaf een smartphone of tablet - altijd en overal - en eenvoudig corrigerende maatregelen te nemen voordat klanten er last van krijgen.
  • Pulseway Backup : Pulseway Backup biedt u een uniform portaal dat u uw back-upgeschiedenis toont, waarmee u waarschuwingen kunt oplossen en uw back-uptaken allemaal vanaf één plek kunt beheren. Speciaal gebouwd voor MSP's en IT-afdelingen. U kunt al uw back-ups monitoren, beheren en rapporteren vanuit één eenvoudig portaal.
  • Nieuwe OS Patch Management Engine : Nieuwe Pulseway OS Patch Management-mogelijkheden verhogen de responstijd op Spectre- en Meltdown-achtige beveiligingsproblemen door ervoor te zorgen dat OS-patches onmiddellijk naar eindgebruikers worden gepusht en geïnstalleerd. Met behulp van Pulseway ontvangen IT-beheerders onmiddellijk waarschuwingen op hun mobiele apparaten over kritieke IT-systeemproblemen die kunnen leiden tot systeemstoringen of inbreuken op de beveiliging. Wanneer OS-patches worden uitgebracht die deze problemen aanpakken, kunnen IT-beheerders snel patches op netwerkapparaten op afstand prioriteren, plannen en installeren met Pulseway vanaf elk mobiel apparaat.

In 2018 testte en vergeleek PC Magazine de beste diensten voor netwerkinfrastructuurbeheer op hun diepgaande rapportage over de routers en switches, firewalls, virtuele particuliere netwerken en andere netwerkapparatuur van een bedrijf. De publicatie bekroonde Pulseway met de Beste Infrastructuurbeheersoftware 2018 voor de innovatie van het bedrijf op het gebied van RMM.

Voor meer informatie over de belangrijkste momenten van Pulseway in 2018 kunt u hier terecht.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo