Het allereerste spraakgestuurde IT-systeembeheerplatform transformeert systeem- en netwerkbeheer

 Donderdag 13 mei 2021
Het allereerste spraakgestuurde IT-systeembeheerplatform transformeert systeem- en netwerkbeheer

Patch, herstart en bedien computers en servers met alleen uw stem met Siri Shortcuts voor Pulseway.

Dublin, Ierland, 14 mei 2021 – Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first remote monitoring en management (RMM), heeft vandaag ondersteuning aangekondigd voor Siri snelkoppelingen die de allereerste, spraakgestuurde oplossing voor eindpuntbeheer op de markt brengen. Met Siri Shortcuts voor Pulseway kunnen IT-technici acties ondernemen zoals het opnieuw opstarten van een server, het toepassen van patches, het afmelden van gebruikers van een groep machines en zelfs het uitschakelen van een machine met de de kracht van hun stem in een volledig handsfree omgeving. Een ingebouwde opdrachtbevestigingsfunctie zorgt ervoor dat alleen gewenste acties worden uitgevoerd.

Bekijk Siri-snelkoppelingen voor Pulseway in actie: https://youtu.be/0a2tokspJP0

"Als je een Pulseway- en Apple-gebruiker bent, is je stem veel krachtiger geworden", zei hij. zei Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. “Onze integratie stelt IT-beheerders in staat kritieke IT-problemen moeiteloos op te lossen, ongeacht hun locatie of situatie, en zonder op één knop te hoeven drukken. Werken op afstand is niet meer weg te denken, en dat betekent dat IT-teams flexibeler moeten zijn in de manier waarop zij hun klanten en bedrijven ondersteunen. Met Siri Shortcuts voor Pulseway krijgt u de kracht van 's werelds toonaangevende mobiele RMM-oplossing, gecombineerd met intuïtieve stembediening die IT-beheer eenvoudig en efficiënt maakt.”

De vraag naar mobiel IT-beheer blijft stijgen nu de meerderheid van de Pulseway-gebruikers – 56% – Maak gebruik van de mobiele applicatie van het bedrijf voor het dagelijkse IT-beheer via de webinterface. Siri Shortcuts voor Pulseway is de nieuwste innovatie in de voortdurende investering van het bedrijf in mobiele RMM.

Als verdere verbetering voor mobiele gebruikers heeft Pulseway onlangs iOS Mobile Widgets gelanceerd. Gebaseerd op het vorig jaar gelanceerde webdashboardconcept, bieden deze een direct overzicht van alle kritische systemen rechtstreeks vanaf de startpagina van elk iOS-apparaat, zodat gebruikers hun systemen nog eenvoudiger kunnen monitoren, waar ze ook zijn.

Andere opmerkelijke productupdates zijn onder meer een verbeterde Remote Control-engine die drie keer prestatieverbeteringen op Windows levert, evenals bestandsoverdracht naar het klembord.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo