2019: De belangrijkste IT-beheerdersuitdagingen van vandaag overwinnen

 Vrijdag 15 februari 2019
IT-beheerdersuitdagingen

Complexiteit is zeker een obstakel wanneer IT-beheerders de volledige controle over hun infrastructuur willen overnemen. Dit heeft scheuren in het systeem achtergelaten en ruimte gemaakt voor kwetsbaarheden in de infrastructuur. En aangezien we ons in de eerste etappe van 2019 bevinden, vonden we het een goed moment om u op de hoogte te stellen van de uitdagingen die IT-beheerders dit jaar kunnen verwachten.


IT-beheerdersuitdaging nr. 1


Het bijhouden van terugkerende problemen kan gemakkelijk door de mazen van het net glippen zonder dat IT-beheerders het zelfs maar beseffen. Dit vergroot de kans dat een kwetsbaarheid over het hoofd wordt gezien, waardoor de hele IT-operatie tot stilstand kan komen. Het ergste is dat IT-beheerders überhaupt niet zouden weten wat het probleem veroorzaakte.


IT-beheerdersuitdaging nr. 2


Bereid je voor op een aantal geavanceerde cyberaanvallen dit seizoen. Een gebrek aan expertise en beperkte middelen zal beheerders verlammen om proactief tegen deze bedreigingen in te gaan. Een deel van hun tijd zal besteed worden aan het blussen van de brand, in plaats van aan het vermijden van de hele situatie.


IT-beheerdersuitdaging nr. 3


Het communiceren van belangrijke mijlpalen met topmanagers is een uitdaging bij het werken met een vluchtige IT-infrastructuur.

IT-beheerders zullen voortdurend moeite hebben om te communiceren met leidinggevenden op het hoogste niveau over statische en dynamische lopende projecten. Dit zal wrijving en verwarring veroorzaken, waardoor het werk van de IT-beheerder des te moeilijker wordt.

Voordat u in paniek raakt, willen we u graag vertellen dat er manieren zijn om deze IT-beheeruitdagingen te overwinnen.

Lees de volledig verhaal.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo