Waar vandaan heeft u de server opnieuw opgestart?

 Dinsdag 24 mei 2016

Mobile Remote Monitoring and Management (RMM) geeft u volledige netwerkcontrole, op welke vreemde plek u zich ook bevindt.

MSP's en IT-beheerders besteden veel te veel tijd aan oproepdiensten. Geen wonder dat zovelen klagen dat ze geen leven hebben, omdat ze overuren moeten maken aan een console in een data- of operationeel centrum, of gewoon aan het rommelige bureau dat de beheerder helaas thuis noemt.

Erger nog: als de beheerder een eindgebruiker bezoekt, op de tandarts wacht of zelfs even naar het toilet gaat, kunnen de problemen niet worden opgelost en zullen algemene taken zoals systeemupdates niet plaatsvinden. Nu heb je een overwerkte, ontevreden beheerder en geïrriteerde eindgebruikers of MSP-klanten. Geen geweldige combinatie. Ondertussen staat de veiligheid op het spel, omdat noodsituaties zoals inbreuken niet snel kunnen worden aangepakt.


Een RMM die overal naartoe gaat


Wat als beheerders hun cruciale werk overal zouden kunnen doen? De voordelen zijn talrijk. Ten eerste heb je een beheerder die weer verliefd is geworden op IT; herinnerend hoe hij of zij er in de eerste plaats toe aangetrokken werd. Veel beheerders werken meer dan van negen tot vijf, dus als ze nu de vrijheid hebben om vanuit verschillende plaatsen te werken, stijgt het moreel.


De Pulseway mobiele RMM-oplossing


Pulseway mobiele RMM

In tegenstelling tot andere tools met enige mobiele mogelijkheden, is de Pulseway RMM helemaal opnieuw gebouwd om op mobiele apparaten te draaien, zoals tablets, smartphones - zelfs horloges. En het werkt met webbrowsers, zowel op een mobiel apparaat als op uw werkstation.

Dat betekent allemaal dat serieuze systeembeheerfuncties over het hele netwerk kunnen worden uitgevoerd wanneer dat nodig is, en niet alleen wanneer een beheerder de console bereikt. Ondertussen is de interface volledig gebouwd met mobiel in gedachten, dus het is een plezier en geen probleem om te gebruiken.


Crazy Places-beheerders werken


Pulseway-gebruikers, waaronder Managed Service Providers (MSP) en IT-beheerders, zijn dol op de vrijheid die de Mobile RMM biedt en plaatsen voortdurend tweets en foto's van enkele van de coolste plekken waar ze hun werk kunnen doen. De eerste is een gebruiker van Fremont1 Tech Office die tijdens een sneeuwstorm vastzit in een Taco John's-restaurant en tegelijkertijd kan werken en pittig eten kan eten! Allemaal met slechts een eenvoudige tablet.

De eerste is een gebruiker van Fremont1 Tech Office die tijdens een sneeuwstorm vastzit in een Taco John's-restaurant en tegelijkertijd kan werken en pittig eten kan eten! Allemaal met slechts een eenvoudige tablet.

De volgende is Victor Hernandez uit Santa Domingo die de zaken draaiende houdt met zijn stijlvolle Moto 360 smartwatch.

En als laatste hebben we een klant met een Apple Watch die de status van het netwerk controleert.


Mobiele RMM-deugden


Er zijn veel voordelen die een volledig uitgeruste mobiele RMM biedt, vooral een die vanaf de basis is opgebouwd voor deze kleinere apparaten. Deze omvatten:

  • Je kunt problemen veel sneller oplossen. De functies die u nodig heeft, zijn direct toegankelijk en u hoeft niet van locatie te veranderen om uw werk te doen. U krijgt niet langer een telefoontje of een waarschuwing en hoeft zich niet langer naar uw console of een locatie ter plaatse te haasten.
  • Beheerderswerk is goedkoper omdat beheerders nu veel efficiënter zijn.
  • De sleur van administratief werk verdwijnt dankzij de bevrijdende kracht van Mobile RMM.
  • Deze administratieve efficiëntie levert een positieve en snelle ROI op, en betekent dat MSP's en IT meer tijd aan strategische zaken kunnen besteden.
  • De waarde van een speciaal gebouwde mobiele RMM: u hoeft geen concessies te doen aan de functies, terwijl u profiteert van flexibiliteit en betere bruikbaarheid.

De gebruikersweergave


De Pulseway Mobile RMM krijgt niet alleen lovende kritieken van Twitter. De University of Auckland Business School was een van de vele klanten die ermee instemden deel uit te maken van een case study .

Hier is een fragment. “Eugene Chan, adjunct-directeur Digital Services aan de University of Auckland Business School, is een man met verantwoordelijkheden. Hij en zijn team zorgen voor meer dan 150 fysieke en virtuele servers en honderden virtuele desktops die minstens 12.000 studenten en 600 docenten en docenten ondersteunen. personeel. Als er iets misgaat, moeten hij en het team het snel oplossen. Ongeacht het tijdstip of de locatie. Tot voor kort betekende dit dat ze met een laptop moesten sjouwen en op zoek moesten gaan naar wifi-toegang als ze waarschuwingen van gebruikers ontvingen over systeemvertragingen. Nu kunnen ze de serverprestaties monitoren en proactief beheer garanderen, waar ze ook zijn, dankzij Pulseway Enterprise Server, een app die op hun smartphones draait", onthulde de casestudy.

Ondertussen sprak klant Reflex Distribution over de waarde van administratieve mobiliteit. "Of het nu gaat om het ontvangen van meldingen over kritieke updates of het opnieuw instellen van het wachtwoord van een gebruiker vanuit het comfort van mijn bank in de woonkamer, Pulseway geeft me alles wat ik nodig heb en meer vanuit mijn zak", zegt Ciaran McHale, Field Applications Engineer bij Reflex Distribution.


Een Pulseway-diepe duik


Pulseway RMM-oplossing

De Pulseway RMM is een uitgebreide multi-platform tool die Windows, Mac en Linux ondersteunt, plus applicaties die de monitoring API gebruiken.

Met Pulseway kunt u netwerkprestaties, de realtime status van systeembronnen, ingelogde gebruikers en Windows-updates ontvangen. U kunt systemen en services opnieuw opstarten, lopende processen beheren en patches en essentiële updates toepassen. Patchbeheer omvat ook ondersteuning voor Windows Server Update Services (WSS), zodat u servers vanaf uw mobiele apparaat kunt patchen.

Standaard ondersteunt de tool Exchange, SQL Server, IIS en Active Directory. Het ondersteunt ook Hyper-V, VMware, SNMP-apparaten en nog veel meer.

Met Pulseway zijn beheerders als eerste op de hoogte van problemen, omdat hun horloge, telefoon of tablet hen dit meldt. Zo kunnen alerts die wijzen op een mogelijke systeemstoring direct worden afgehandeld. Gebruikers hebben ook toegang tot het externe bureaublad om machines op afstand te besturen en te repareren.

Om veiligheidsredenen wordt de Pulseway-communicatie gecodeerd en via HTTPS uitgevoerd. Voor meer bescherming kunt u tweestapsverificatie gebruiken om te bepalen wie toegang heeft tot apparaten.

Voor audits, zoals in het geval van compliance, kunt u forensisch onderzoek uitvoeren en volledige audittrails bijhouden.

Ondertussen kunt u wachtwoorden beheren, zoals het opnieuw instellen van wachtwoorden voor groepen gebruikers, of accounts uitschakelen.

Tenslotte met de REST API of de Cloud API's kunnen beheerders eenvoudig applicaties beheren en monitoren, en deze toevoegen aan uw groep bewaakte systemen.

Lees hier meer over Mobile RMM.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo