Overlevingspakket voor MSP’s tijdens de lockdown

 Donderdag 4 juni 2020
Overlevingspakket voor MSP’s tijdens de lockdown

Voor de meeste organisaties is het intact houden van de bedrijfsvoering tijdens een lockdown een onderneming op onbekend terrein. Deze lockdown heeft bedrijven gedwongen te bezuinigen op niet-essentiële uitgaven en te overleven met een absoluut minimum aan middelen. Dit geldt ook voor Managed Service Providers (MSP’s).

De IT-behoeften van organisaties met externe medewerkers zullen in deze periode toenemen. MSP's moeten de individuele behoeften van hun klanten beoordelen en hen dienovereenkomstig bedienen. In dit eBook zullen we kijken naar enkele van de beste methoden die managed services kunnen toepassen om tijdens deze lockdown winstgevend te blijven en er sterker dan ooit uit te komen. Elk bedrijf zal zich anders aanpassen. Hier zijn enkele belangrijke punten die elke MSP moet doorlopen bij de overgang naar de nieuwe bedrijfsnormen.


Bepaal een strategie voor werken op afstand


Als u begint te voldoen aan de eisen van uw klanten op het gebied van werken op afstand, moet u mogelijk overuren maken en doen wat uw klanten nodig hebben. Als werkgever moet u zich realiseren dat zelfs uw werknemers niet immuun zijn voor de effecten en uitdagingen die social distancing en werken op afstand met zich meebrengen.


Beoordeel de veranderende behoeften van uw klanten


Hoewel sommige bedrijven tijdens een lockdown helemaal niet kunnen functioneren, kunnen sommige bedrijven wel functioneren met bepaalde aanpassingen in hun dagelijkse activiteiten. De meeste MSP’s kunnen tijdens een lockdown opereren als ze over de juiste tools beschikken om hun klanten te ondersteunen. MSP's moeten de gewijzigde zakelijke prioriteiten van hun klanten identificeren en dienovereenkomstig diensten aan hen verlenen.


Verbeter de efficiëntie en elimineer verspilling


Meer bedrijven zullen uitkijken naar het uitproberen van nieuwe technologieën die bijdragen aan hun groei. Door deze transformatie zal een nieuwe golf van IT-groei worden gefaciliteerd.

Ondanks deze potentiële groei kunnen MSP's getuige zijn van een lichte daling als gevolg van de ongekende veranderingen die zich in slechts een paar weken hebben voorgedaan. Daarom is dit het moment voor MSP's om zich te concentreren op het verbeteren van de efficiëntie door het elimineren van operationele verspilling.

Zorg ervoor dat u de volledige versie van de Survival Toolkit voor MSP's tijdens de Lockdown leest, die hier beschikbaar is gratis!

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo