Pulseway 9.4 herdefinieert hoe bedrijven IT-prestaties aan belanghebbenden presenteren met geavanceerde rapporten en modellen

 Dinsdag 24 oktober 2023

Pulseway, een toonaangevende leverancier van een mobiel-eerst, cloudgebaseerd IT-beheerplatform, heeft vandaag Pulseway 9.4 aangekondigd, de nieuwste versie van zijn platform, gericht op groeiende MSP's en middelgrote bedrijven. Deze nieuwste versie introduceert toonaangevende rapporten in de branche, automatiseringsverbeteringen en patch-updates die de efficiëntie van IT-professionals en hun controle over hun omgevingen zullen maximaliseren.


Ongeëvenaarde verbeteringen


Rapportage is aanzienlijk verbeterd, waardoor teams hun productiviteit kunnen verhogen en nauwkeurige resultaten kunnen communiceren via een geavanceerde sjabloonbibliotheek. De mogelijkheden zijn ongeëvenaard in de IT-platformindustrie.

Een andere belangrijke update op het gebied van automatisering stelt teams in staat hun productiviteit te maximaliseren. Organisaties kunnen een vermindering van de technische inspanning verwachten tot wel 30% in verband met nieuwe API-webhooks en geavanceerde workflowfuncties.

Ook het patchingvermogen is aanzienlijk verbeterd om de efficiëntie van IT-teams te maximaliseren - zonder extra personeel nodig te hebben. Beheerders kunnen de dekking optimaliseren met behulp van Microsoft's beveiligingsclassificatieregels en een volledig nieuwe aanpak voor het bewaken van de patchstatus!

“Bij Pulseway luisteren we aandachtig naar onze klanten en onze marktleidende oplossing heeft enkele volledig opnieuw doordachte functies’, zegt Marius Mihalec, CEO en oprichter van Pulseway. ‘We zijn enorm trots op de nieuwe verbeteringen. We stellen onze klanten in staat om efficiënter te zijn en duidelijker verslag uit te brengen over hun IT-omgevingen, zonder extra tijd of moeite. Deze nieuwe verbeteringen stellen een nieuwe standaard voor wat IT-professionals kunnen bereiken!

Aanvullende details over de lancering:

Verbeterde rapporten - De rapportagemogelijkheden zijn een game-changer. Systeembeheerders kunnen een nieuw detailniveau bereiken met de inbegrepen bibliotheek van 28 geavanceerde sjablonen. Deze mogelijkheden overtreffen alles wat er momenteel op de markt is en stellen systeembeheerders in staat om als nooit tevoren te rapporteren over hun IT-omgevingen. Dit leidt allemaal tot beter rapporteren in minder tijd.

Verbeterde automatisering - De nieuwe automatiseringsfuncties bieden ongeëvenaarde controle. API-webhooks stellen systeembeheerders in staat om andere applicaties (zoals Azure en Slack) buiten de Pulseway-applicatie te beheren. Mogelijkheden worden uitgebreid met de mogelijkheid om te communiceren met cloudgebaseerde applicaties van derden. Efficiëntie wordt gemaximaliseerd met bijgewerkte PowerShell-opdrachten. Een andere fenomenale verbetering is workflows: ze zijn visueel en zeer intuïtief. De interface is gemakkelijk te leren en stelt gebruikers in staat om snel het meeste uit automatisering te halen. Dit zal leiden tot enorme tijdsbesparingen.

Geoptimaliseerde patchbeheer - Verbeter uw patchmogelijkheden! Pulseway's nieuwe patch-widgets stellen systeembeheerders in staat om de patchstatus in hun hele omgeving direct vanaf hun dashboard te bewaken. Dit, in combinatie met bijgewerkte beveiligingsclassificatieregels van Microsoft, biedt een krachtige combinatie die zorgt voor meer zichtbaarheid en proactieve probleemoplossing - zonder extra technische tijd.

Robuuste externe controle - Systeembeheerders kunnen nu externe sessies veel nauwkeuriger beheren. IT-technici kunnen profiteren van een reeks nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om te voorkomen dat de eindgebruiker de sessie verbreekt, automatisch vergrendelen van het bureaublad aan het einde van de sessie, en veel meer. Dit alles zorgt voor een ongekende gebruikerservaring.

Voor meer informatie over Pulseway 9.4, bezoek: www.pulseway.com/new

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo