De beste manieren om het ijs te breken met systeembeheerders

 Maandag 17 juni 2019

Raak je helemaal van de wijs als systeembeheerders woorden gebruiken als Linux, malware, BCDR, horked?

Veel MKB-eigenaren voelen zich een buitenstaander, verdwaald in een wereld die alleen zinvol is voor systeembeheerders.

In een ideale wereld zou dit niet van belang zijn geweest. Maar het opbouwen van een sterke relatie met de poortwachters van uw IT-activiteiten is cruciaal voor het succes van uw bedrijf.

De eerste en mogelijk de moeilijkste stap bij het opbouwen van een relatie met sysadmin is het breken van het ijs. Een soepele vaart door de aanvankelijke sociale onhandigheid is van cruciaal belang voor het opbouwen van een sterke band.

Om ervoor te zorgen dat dit niet te overweldigend voor u wordt, volgen hier een paar manieren om met succes het ijs te breken met systeembeheerders.

breek het ijs met sysadmin koe

Een goed gevoel voor humor is een aantrekkelijke eigenschap die kan helpen sterke relaties op te bouwen. Eén goede clou is alles wat nodig is om niet alleen het ijs te breken, maar eventuele conflicten te neutraliseren voordat het lelijk wordt.

Gevoel voor humor is echter subjectief. Voordat je besluit een rib te kietelen, ken je publiek. De kans is groot dat de systeembeheerder uw grappen niet begrijpt of, erger nog, beledigd raakt. Tot zover het breken van het ijs!

Breek het ijs met intellectuele gesprekken met systeembeheerders

Slimme mensen praten graag met andere slimme mensen. Dat is de reden waarom discussies over tot nadenken stemmende onderwerpen echte diepgaande gesprekken mogelijk maken.

De mogelijkheid om gesprekken te voeren over onderwerpen die belangrijk zijn voor systeembeheerders vergroot uw sympathie. Lees trending topics die de wereld van systeembeheerders vormgeven en gebruik die kennis om het ijs te breken.

Breek het ijs met de lichaamstaal van systeembeheerders

De perfecte lichaamstaal: een stevige handdruk, een mooie glimlach en de juiste houding kunnen elke systeembeheerder onmiddellijk ontwapenen.

Lichaamstaal speelt een belangrijke rol bij het omzetten van formele relaties in informele relaties, waardoor u een meer open en comfortabelere verstandhouding met systeembeheerders kunt hebben. Kortom, de juiste lichaamstaal ontwikkelt vriendschap, de verkeerde zorgt ervoor dat je er arrogant en afstandelijk uitziet.


Bouw een goede verstandhouding op met systeembeheerders om communicatiekloven te overbruggen


Een gebrek aan rapport leidt tot communicatiekloven. Dit brengt u en de systeembeheerders op verschillende paden, waardoor het moeilijk wordt om gemeenschappelijke doelen te bereiken, namelijk het soepel laten verlopen van IT-activiteiten.

Het opbouwen van een goede verstandhouding met systeembeheerders is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan, vooral als hun gevoeligheden verschillend en uiteenlopend zijn.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo