Pulseway's IT-procesautomatiseringsworkflows: haal er het beste uit.

 Maandag 19 juli 2021
Pulseway's IT-procesautomatiseringsworkflows: haal er het beste uit.

Het beheren, bewaken en oplossen van problemen met externe apparaten kan een uitdaging zijn en als u een MSP- of IT-team bent, kan dit een gigantische routine zijn. Volgens een Gartner-rapport zal 82 procent van de bedrijfsleiders toestaan dat werknemers een deel van de tijd op afstand werken, wat betekent dat werken op afstand here to stay en de vraag naar MSP’s en IT-teams zal in 2021 alleen maar blijven groeien.

Op basis van het rapport en de trend is het duidelijk dat werken op afstand niet meer weg te denken is en IT-afdelingen zal blijven overweldigen met dagelijkse routines. Daarom zal automatisering een verschil maken en IT-beheerders enorm helpen.

Voorkeuren voor thuiswerken

Wat is een workflow voor IT-procesautomatisering?


De behoefte aan ondersteuning op afstand neemt toe. Pulseway heeft besloten om zijn RMM-mogelijkheden een stap verder te brengen met behulp van een volledig aanpasbare IT-automatisering voor monitoring en beheer op afstand. IT-procesautomatiseringsworkflows zijn de moderne manier om uw externe apparaten te beheren en te monitoren met een vooraf gedefinieerde reeks voorwaarden en waarschuwingen die volledig kunnen worden aangepast aan de netwerkvereisten van uw organisatie.

Deze nieuwe functie zal IT-beheerders helpen een betere controle over hun netwerken te krijgen, waardoor een nieuwe workflow voor hun alledaagse problemen ontstaat, en zal hen uiteindelijk helpen de algehele oplossingstijd voor SLA's te verkorten.

Uw technici kunnen bijvoorbeeld een unieke workflow voor IT-procesautomatisering definiëren wanneer een kritieke service die op een extern apparaat werd uitgevoerd, onverwacht stopt. Met de automatische herstelworkflows van Pulseway kunt u de regels en opdrachten vooraf instellen, zoals de service opnieuw starten of een waarschuwingsmelding met hoge prioriteit of een e-mail activeren zonder dat handmatige tussenkomst nodig is.

Een blik op de IT-procesautomatiseringswereld van Pulseway

Reikwijdte van workflows voor IT-procesautomatisering


Met de automatische herstelworkflows van Pulseway kan uw IT-team zaken aanpassen op basis van applicaties, CPU-gebruik, ping-tijd, schijfruimte, weinig geheugen, poortproblemen, processen en services, online/offline status van uw beheerde systemen, ingelogde gebruiker -specifieke aanpassingen, gebeurtenislogboeken en meer. Zodra u de basis van uw stroom heeft gekozen, kunnen technici de stroom verder definiëren met behulp van voorwaarden, e-mailwaarschuwingen, start/stop-service, enz.

Bovendien kunt u ook uw vooraf gedefinieerde scripts en aangepaste velden toevoegen om het nog beter aanpasbaar te maken en geavanceerde automatische herstelacties vanuit één enkel venster te realiseren.

Pulseway IT automatische herstelworkflowopties om te automatiseren.

Voordelen van workflows voor IT-procesautomatisering


Nu MSP's en interne IT-teams onvermoeibaar doorwerken tijdens deze pandemische tijden, maakt het automatiseren van de meest voorkomende IT-problemen en alledaagse taken tijd vrij om zich te concentreren op urgentere problemen en zo uiteindelijk hun algehele efficiëntie en productiviteit te verbeteren, en dus in het algemeen een betere SLA-oplossingstijd.

Samenvattend zijn de voordelen van IT-procesautomatiseringsworkflows:

  • Proactief zijn
  • Verbeterde productiviteit
  • Kortere SLA-oplossingstijd
  • Klant- en gebruikerstevredenheid
  • Jouw extra teamlid

Probeer Pulseway Automation Workflows vandaag nog hier gratis!

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo