Bescherm het meest waardevolle bezit van uw klanten

Gegevens zijn de levensader van elke organisatie. Als vertrouwde partner rekenen uw klanten op u om hun gegevens te beschermen met robuuste back-upoplossingen waarop ze kunnen vertrouwen wanneer ze die nodig hebben. We hebben een reeks oplossingen die u kunt gebruiken om de brede waaier van geautomatiseerde back-updiensten te ondersteunen die ze nodig hebben.

Backup software
Pulseway Backup,
powered by Unitrends
SaaS Backup
by Spanning
Endpoint Backup
for PCs
Endpoint Backup
for Servers
Pulseway Backup,
 powered by Unitrends

Pulseway Backup, powered by Unitrends

Pulseway Backup (powered by Unitrends) brengt back-ups van enterpriseklasse, ransomware-detectie en cloudgebaseerde bedrijfscontinuïteit samen in een krachtig, alles-in-één platform waarmee u betrouwbare en hoogrenderende diensten voor bedrijfscontinuïteit en rampenherstel kunt leveren.

Beveiligingsgeharde, toegewijde back-upapparaten helpen de downtime bij een ramp tot een minimum te beperken en zijn verkrijgbaar in een reeks formaten en formaten waarmee u bedrijfsklasse BCDR-diensten kunt aanbieden aan klanten van alle groottes.

PROBEER HET NU
SaaS Backup
 by Spanning

SaaS Backup by Spanning

Als uw klanten SaaS-toepassingen zoals Microsoft 365, Google Workspace of Salesforce gebruiken, is er nog steeds een manier om aanvullende diensten aan te bieden. Veel gebruikers van deze platforms realiseren zich niet dat ze niet beschermd zijn tegen gegevensverlies als gevolg van onbedoelde of kwaadwillige gebruikersacties - en moeten hun eigen back-upregelingen treffen.

Spanning is een eenvoudig te beheren, geautomatiseerde SaaS-back-upoplossing. Gebruik het om aanvullende, winstgevende back-updiensten aan te bieden aan uw klanten om hun waardevolle gegevens te beschermen - waar ze ook zijn opgeslagen.

PROBEER HET NU
Endpoint Backup
 for PCs

Endpoint Backup for PCs

Nieuwe Endpoint-back-up voor pc's beschermt op Windows gebaseerde laptops, pc's en werkstations met betrouwbare directe cloudback-up. Met bare-metal recovery en bestands-/mapherstel is het eenvoudig om gegevens terug te zetten naar de oorspronkelijke werkstation of een andere machine.

Met geautomatiseerde back-ups elke 2 uur, automatische back-upverificatie en tot 1,5 TB opslag voor elk beschermd apparaat, biedt Endpoint Backup voor pc's ongeëvenaarde gemoedsrust.

PROBEER HET NU
Endpoint Backup
 for Servers

Endpoint Backup for Servers

Nieuwe Endpoint-back-up voor servers is een nieuwe generatie bedrijfscontinuïteit en rampenhersteloplossing. Met geautomatiseerde, uurlijkse, direct-naar-cloudback-ups, bescherming tegen ransomware en automatische back-upverificatie biedt deze oplossing beveiliging tegen toekomstig gegevensverlies.

Met maximaal 6 TB opslag per beschermd apparaat, plus een keuze aan herstelopties, is Endpoint Backup voor servers de flexibele BCDR-oplossing voor al uw behoeften.

PROBEER HET NU

Pulseway

Krachtig hoeft niet ingewikkeld te zijn.
Begin met een gratis, vrijblijvende proefperiode!

Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo