Pulseway VMware-servermodule-updates

 Dinsdag 18 maart 2014

Er is ondersteuning voor VMware-servermodules toegevoegd voor snapshots van virtuele machines, live schermweergave, bladeren door gebeurtenissen en alarmmonitoring.

Sinds versie 4.2 van Pulseway Windows Agent is ondersteuning voor VMware-servermodules toegevoegd voor snapshots van virtuele machines, live schermweergave, bladeren door gebeurtenissen en alarmbewaking. Een groot deel van de kernfunctionaliteit is vernieuwd, waardoor de algehele prestaties van de servermodule met gemiddeld 39% zijn toegenomen (er zijn tests uitgevoerd op een zakelijke vSphere-implementatie met ~800 virtuele machines en 19 hypervisors).


Momentopnamen van virtuele machines


Met een momentopname kunt u de status van een virtuele machine behouden, zodat u herhaaldelijk naar dezelfde status kunt terugkeren. U kunt een momentopname maken, verwijderen en terugkeren naar een momentopname.

Pulseway VMware-snapshots
Pulseway VMware-snapshots

Live schermweergave


Bekijk het scherm van de virtuele machine in realtime. Merk fouten op, opstartproblemen of volg de voortgang van de back-up, rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet.

Pulseway VMware-snapshots
Pulseway VMware-snapshots

Bladeren door gebeurtenissen en alarmbewaking


Lees systeemgebeurtenissen om de statuswijzigingen van virtuele machines, hypervisors, clusters en datacenters te begrijpen. Het monitoren van vCenter-alarmen is essentieel om de systeemstabiliteit te garanderen. Wanneer uw gezondheids- of prestatiealarm afgaat, wordt u hiervan op de hoogte gesteld via e-mail of pushmelding rechtstreeks op uw smartphone.

Pulseway VMware-snapshots
Pulseway VMware-snapshots

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo