Casestudy: Business School van de Universiteit van Auckland

 Zaterdag 12 april 2014

Dankzij Pulseway is Eugene Chan, adjunct-directeur van Digital Services aan de University of Auckland Business School, altijd op de hoogte van zijn kunnen.

Als u verantwoordelijk bent voor meer dan 150 fysieke en virtuele servers en honderden virtuele desktops die minstens 12.000 studenten en 600 docenten en medewerkers ondersteunen, moet u ervoor zorgen dat u altijd op de hoogte bent. En dankzij Pulseway is Eugene Chan, adjunct-directeur van Digital Services aan de University of Auckland Business School, altijd op de hoogte van zijn kunnen.

Tot voor kort moest Eugene met een laptop sjouwen en op zoek gaan naar Wi-Fi-toegang als ze waarschuwingen van gebruikers over systeemproblemen ontvingen. Nu kan hij de serverprestaties monitoren en zorgen voor proactief beheer, waar deze zich ook bevinden, dankzij Pulseway Enterprise Server, allemaal rechtstreeks op zijn smartphone of tablet.

Om meer te lezen over waarom Eugene Chan en de University of Auckland Business School voor Pulseway kozen, 🗎 download de volledige versie casestudy.

Chillisoft is een officiële partner en distributeur van Pulseway in Nieuw-Zeeland. Als u wilt weten hoe u een officiële partner of distributeur van Pulseway kunt worden, kunt u een e-mail sturen naar partners@pulseway.com.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo